Sınırsız ovi navigasyonu ucretsiz nasıl kullanacağız? işte çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavikorsan250

mavikorsan250

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız ovi navigasyonu ucretsiz nasıl kullanacağız? işte çözümü
Bu alttaki adımları uygulayacaksınız FAKAT ! : BU ADIMLARI DOĞRUCA UYGULADIKTAN SONRA YİNE GPS. GİRİNCE SORUCAK İNTERNET'E BAĞLANSINMI ? İLK ÖNCE EVET DİYİN. HARİTALAR FALAN ÇIKSIN. ( BULUNDUĞUN YERİ FALAN ALGILASIN ) SONRA KAPAT GPS ' İ ÇIK TAMAMEN SONRA TEKRAR GİR İNTERNET BAĞLANSINMI DİYE SORUNCA BUNDAN SONRA HAYIR DİYECEKSİN SONRA TL GİTMEDEN BAĞLANABİLECEKSİN.

Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.) wi-fi de açık olabilir.
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Konumlama sunuc. kullan'ı da kapatın.

OğuzcanAbi

Üye
sağol güzel paylaşım ama internet paketim war

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
sağol

thekiller_61

thekiller_61

Üye
Bu alttaki adımları uygulayacaksınız FAKAT ! : BU ADIMLARI DOĞRUCA UYGULADIKTAN SONRA YİNE GPS. GİRİNCE SORUCAK İNTERNET'E BAĞLANSINMI ? İLK ÖNCE EVET DİYİN. HARİTALAR FALAN ÇIKSIN. ( BULUNDUĞUN YERİ FALAN ALGILASIN ) SONRA KAPAT GPS ' İ ÇIK TAMAMEN SONRA TEKRAR GİR İNTERNET BAĞLANSINMI DİYE SORUNCA BUNDAN SONRA HAYIR DİYECEKSİN SONRA TL GİTMEDEN BAĞLANABİLECEKSİN.

Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.) wi-fi de açık olabilir.
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Konumlama sunuc. kullan'ı da kapatın.

ben de nokia 6700 kullanıyorum sorun bende de var ve menüdeki uygulamalarda "YER" diye bi seçenek yok bunu nasıl oluşturabilirim ya da bunun başka bi yolu var mı ?
yardımcı olursanız çok sevinirim...

oguzhan48

oguzhan48

Üye
ya mükemmel paylaşım çok sağol çevrimdışı yaptığım halde her bağlandığımda ücret gidiyodu asıl yapılması gereken ayarlar bunlarmış teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt