sınırsız internet aveada

S.c.k.N

Üye
Şimdi bazı şeyler dahi iyi anlaşıldı tarifeye toz kondurmayanlar

Faturalı hattaysa ben girmem bu işe, faturasız olsa ön ödemeli bir şekilde alsak paketleri daha güzel olurdu. Turkcell'den aveaya geçmek için bir sebebim olacaktı oda güme gitti

Konu Sahibi
konuyu düzenledim arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi ekledim

Arkadaşlar Bu Kampanya SÜPERMİŞ..!
Aveanın sitesinde böyle bir haber bulamadım incelemek için verebileceğiniz bi link varmı?
Hemen AVEA ya geçmeyi düşünüyorum . .
sıkıldım vodafone günlük cepnetten. .
kaplumbağa gibi hacım

S.c.k.N

Üye

Kaynak:

Tepkiler: yusufabii
avea müşteri hizmetleri tam bi fiyasko facedeki avea müşteri hizmetlerine soruyorum yeni nesil tarifedeki interneti bilgisayarda kullanabilirmiyiz diye cevap geliyo hem cep hem pcde kullanabilirsiniz diye 4441500ü arıyorum bilgisayarda kullanamazsınız diyor cep için diyor bu çalışanları sokaktanmı toplamışlar birbirlerinden yada tarifelerden haberleri yok

Konu Sahibi
Tarifeler kapsamında sunulan sınırsız
internet avantajı yurt içinde Internet
APN ve WAP APN üzerinden
gerçekleştirilecek kullanımları
kapsamaktadır.
arkadaşlar sitesinden baktım ve bu bağlantıları pc dende kullanılabileceği yazıyor...

arkadaşlar pc suıte te bağladım n97 yi şebeke baglantısını kuramıyor diyor turkcell hat taktım yine aynı hata çevirmeli baglantıyı deniycem

kardeş birde hızını yazarsan sevinirim

çevirmeli bağlantıdan dene çıkan ekranda numara çevir yazan yeri tıkla birde öyle dene

c_t

Üye
arkadaşalr sizin verdiğiniz bilgilere göre hareket edicem,128 kb msn görüntülü konuşma için yeterli mi acaba,
avea nın yaptığı taahüt kendisiini bağlamıyormu süre dolmadan paket içinde oyanama yapabilme özgürlüğü var mı (gerçi aveanın öyle birşey yapacağını sanmıyorum) ama yinede babamızın oğlu değil resmi evreklara göre hareket etmek lazım

tehlike ???????

internete One Touch Access ile bağlan diyorsun demi diğer yöntemlerde sorun olabiliyor bazen

bebix

Üye
çok iyi ya hayırlı olsun arkadasım darısı benım başıma ozman