admiral23
Üye
Ben olacakları söyleyeyim ilk 3-4 ay temiz gidecek ah çok iyi oh çok iyi fiyat denecek bir ay gelecek 100 TL gibi fatura çıkacak biraz mırın kırın edecek sonra çok abartılı değil diyip üstelemeyecek sonraki ay gene normal gelicek sonradan bi fatura da 200TL ve üstü şeklinde gelecek sonra forumlarda yazacak vay efendim dolandırıldım bu kadar fatura gelir mi yok sözleşmem var cayarsamda bu kadar istiyorlar falanda filan bunları çok gördüm bunu sadece avea içinde söylemiyorum genel hepsinde oluyor ama en çok ve abestlerini avea da gördümYeter ki siz o taahütü imzalayın 12 ay sonunda kimse memnun kalmayacak adım kadar eminim
Ben kısaca şunu söylüyorum 20 TL ye sadece internet parası veremeyen arkadaşlar 12 aylık bu faturalı hattın altına nasıl imza atacaklar ?? Gerçekten şaşırıyorum yani. Her zaman söylüyorum belli geliri olmayan ve fatura 200-400TL arası geldiğinde canı yanacak olanlar faturalı hatta bulaşmasınlar.
aynençok cahilce bi yazı zaten sen istediğin zaman dakika ve smsni ücretsiz sorgulayacaksın dakika ve sms bitmediği için ekstra ücretlendirme olmaz. Diyorsunki eskiden canı yananları görmedinmi o canı yanan arkadaşlar kullanmayı bilememiş sonra vay haklı iken haksız konuma düşmüş izlenimi veriyorsunuz. Jeti alanlarda detay hakkında bi bölüm vardır orda ne diyor önce internet hatta yüklenmeli sonra kullanılmalı e bizim vatandaş daha yüklenmeden gir gpsden yüklen sonra fatura niye çok bilmiyorsan ararsın müşteri hizmetlerini öğrenir ona göre kullanırsın için rahat olsun diyorsan kullandıktan 2gün sonra arar müşteri hizmetlerini sorarsın yanlış kullanım yada fazla fatura varmı diye. Ha ben 19tlye 500dk 1000sms ve 1gb internet kullanıyorum bu 4.ay bilgisayardanda girdim internete simdi bunu bilmiyorlardamı sınırsız net çıkardılar biraz mantıklı olun ayrıca haksız yere para alındığı zaman mahkemeye verince operatörlerin tazminat ödediğide bi gerçek araştırırsaniz görürsünüz ön yargılı davranmayın
çok cahilce bi yazı zaten sen istediğin zaman dakika ve smsni ücretsiz sorgulayacaksın dakika ve sms bitmediği için ekstra ücretlendirme olmaz. Diyorsunki eskiden canı yananları görmedinmi o canı yanan arkadaşlar kullanmayı bilememiş sonra vay haklı iken haksız konuma düşmüş izlenimi veriyorsunuz. Jeti alanlarda detay hakkında bi bölüm vardır orda ne diyor önce internet hatta yüklenmeli sonra kullanılmalı e bizim vatandaş daha yüklenmeden gir gpsden yüklen sonra fatura niye çok bilmiyorsan ararsın müşteri hizmetlerini öğrenir ona göre kullanırsın için rahat olsun diyorsan kullandıktan 2gün sonra arar müşteri hizmetlerini sorarsın yanlış kullanım yada fazla fatura varmı diye. Ha ben 19tlye 500dk 1000sms ve 1gb internet kullanıyorum bu 4.ay bilgisayardanda girdim internete simdi bunu bilmiyorlardamı sınırsız net çıkardılar biraz mantıklı olun ayrıca haksız yere para alındığı zaman mahkemeye verince operatörlerin tazminat ödediğide bi gerçek araştırırsaniz görürsünüz ön yargılı davranmayın
basıma geldi vodafone bi ara facebooku ücretsiz yaptı 40kontörümü yedi sonra aradım müşteri hizmetlerini 2gün sonra kendi hatanız diye mesaj gönderdi bende tekrar aradım kendi hatamsa bana mesaj olarak değil sözlü olarak söyleyin dedim 2gün sonra kontörü iade ettiler ikinci olarak mobil tv ilk ay ücretsiz dediler ben abone oldum ilk ay aldılar ücret aradım kontörümü geri iade ettiler üçüncü olarak jet kullandığım zaman ilk aldığımda en az 5defa aradım ekstra ücret olmayacak değilmi diye bakın millete şu kadar gelmiş bana belirtilen ücretin dışında ücret gelmeyecek diye yani demek istediğim sen hakkını aramayı bilmiyorsun diye başkalarına akıl danışmanlığı yapmayla olmuyor köstek olmak yerine bence destek olmayı dene çözüm yoklarını öne sür insanların gözünü korkutarak birşeye girişmelerine engel olma ha illaki her şeyde kusursuz olunacak diye birşey yok çıkacak tabi kusurları hani senin yaptığın şu misali andırıyo fare dağa küsmüş dağın haberi yokfaturalı kullanmıyom avea bak küsüm sana
pc için yeterlimi hızı yeterliyse tarifemi ona geçireceğim bilgisi olan varsa yazsın ayrıca süper tarife bence..
valla arkadaşım sen bi tabu oluşturmuşsun aşamıyorsun ne deyim sana haklısın 30milyona 200de öder 500de öder adam ayda 500değil 5000dakika konuşursa 5milyarda öder adam 2000değilde 20000sms atarsa 10milyarda öder sen önce tabuyu yık öyle akıl ver insanlara. Bu arada yeni nesil tarife kullanacak arkadaşlara uyarı müşteri hizmetlerine öncelikle sorun internette avea gps internet var birde avea wap internet var birde sadece avea internet var hepsi içinde geçerlimi diye sorun sonra bu arkadaşın dediği gibi mağdur olmayın araştırın tabu oluşturmayın
yarın açılıyor hattım denerim söylerim burdantşkler msnde veya skypda görüntülü denedinmi donuyormu acaba ?
pc de kullanırsın olurmu öyle şeyTarifelerdeki cepten internet avantajı hangi kullanımlar için geçerlidir?
Internet APN ve WAP üzerinden gerçekleştirilen kullanımları kapsamaktadır. Yurt dışı ve mobilvizyon kullanımlarını kapsamaz. bu pcde kullanılamaz anlamına gelıyor sanırım arkadaslar dıkkatlı olalım iyyice incelemek gerekıyor geçmeden daha fazla bılgısı olan varsa yazsın lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?