sınırsız cepnet 96kbps'ye ulaşan varmı...

Sponsorlu Bağlantılar

punisher123

punisher123

Üye
Birde Opera kullanıp onun üzerinden hız testi yapanlar var :D allah aşkına komik olmayın,Opera verileri kendi sunucuları üzerinde işleyip size gönderiyor,Yani O hız testinde kullanılan cebiniz değil Operanın kendi sunucuları.
 


bebix

Üye
cepnet kullanıcısıyım pc de kullanırken sayfalar gayet iyi açıyor ama hiçmi video izlenmez 2-3 dk da olsa açmazmı ? bu konuda çözüm bulan varmı ?yardımcı olabılecek
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
500 kps gördüm :ehe
 
FeC!

FeC!

Üye
Cepnet im yenilendi. Bırakın ilk yuz megabyte ı
185+254+377mb indirme yaptım hala deli gibi hızlı internet 900 kb/s yi gordum indirme yaparken... :)
 
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
rekor 83kbps
 
mak_res

mak_res

Üye
bende yıllardır aylık 7.99 a sınırsız kullanıyorum.
video film açmada download da sıkıntılı ama web sayfa gezinmelerim gayet iyi memnunum. çok da acele işim olmuyor nette zaten..
ama mükemmelin kötüsü işte :D

- - - Eklendi - - -

aaaa şimdi bağlantı hızını da kontrol ettim arkadaşlar uydurma değil sakın dalga geçiyorum sanmayın..

140 - 131 - 120 - 109 - 41 - 92 - 89 - 102 - 141 - 120 Kbps
bu şekilde devam ediyor bağlantı hızı çok fazla değişken ama güzel..
 

razor_b

Üye
ne kadar verip ne kadar alıyor bilmiyorum ama aspalth 6 yı online oynayınca oyundan atıyor bağlantı zayıf olduğu için bende en çok buna bozuluyorum vodafone daki ses kayıtlarım yüzünden başıma bela açıcam o kadar hakaret ettim şebeke düşmesinden net hızından dolayı ne tas değişti ne hamamm
 
phasan

phasan

Üye
ben 95 kbps test yüzde yüz orjinal tel tarayıcısı
 
esokmen

esokmen

Üye
İlk kotayı aşmadan yani 250mb tı ki yaklaşık 1 günde bitiyor bu telefonumda hızı 142 kb lık gördüm sadece 4 yada 5 dakika aralıklı olarak vardı sonra hızı 12 ye düştü sorgulama yaptım hız düşmüş
 
1tebessum

1tebessum

Üye
baslıga yok mu diye yazmalıydın 100 mb neki bir saat yada yarım saatte dolduruyorum ben :)
 

juven

Üye
kota dolana kadar 1 mb ile çekiyorum,kotadan sonrası ızdırap
 
plusnettr

plusnettr

Üye
Öncelikle 3G hizmetinin aşırı derece etkilenen bir hizmet olduğunu unutmamak lazım öyle ki;

Şebeke Yoğunluğu,
Hava Durumu,
Sinyal Kalitesi,

Her türlü etmenler internet hızını doğrudan etkiliyor. Mesela ben 3G ile nete bağlı iken bir kaç defa çalışma yerimde kapının önünde telefonla konuşarak geçen adamların olduğu esnada hat modunun EDGE ye düştüğünü gördüm. İlkten tesadüf sansam da bunun referans etkilenmesi olduğunu anladım. Bir iki defa daha gerçekleşince kapının önüne çıkıp adama hangi operatörü kullandığını sordum ve aynı operatörü kullandığımızı öğrendim. :d:

Cepnet ile ne mi yapılır Vodafone kullanan bir arkadaşım var bu arkadaş acayip derece sabırlı birisi ki sanırım ben o kadar dayanamam cepnet ile aylık 3-4GB dosya indirmesi yapabilecek birisi ve yapıyorda. Chatroulette denilen videolu sesli chat sitesinde de kısa kesintiler de olsa takılabiliyor MSN de sesli görüşebiliyor ve Nimbuzz ile sesli olarak beni arıyordu.
 
TheSoftware

TheSoftware

Üye
Hay aksi İPhone a olmadı.
 

xeta

Üye
bende online oyun oynuyrm pcden gayet memnunum 3gden bglanınca ping olmuyr.aynı zmanda ventriloda açık oldugu halde lag vs. Olmadı hiç. İntrnette gezinrknde firefox kullanyrum fastun eklentisinide ekledgm zaman internt adsl hızına erişyr tavsiye ederm.
 


Üst Alt