SİNGSİS 1.01 türkçe(s60 3rd uygulamaları cepte sertifikalandırmak için kesin çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25

atakan25

Üye
telefonum hacklemeye gerek kalmıyor bunlar sayesinde

Qaraqan

Üye
kardes bende senin verdigin program vardi ama calismoydu. imzalama tamam yaziliyordu ama program yuklenmiyodu. uygulama basarisiz diye bir sey yaziliyordu. ama ben FreeSigner programini yukledim ve cok memnununm 2 san icinde sertifikalaya biliyorum telefonda. hepinize oneriyorum. tesekkurler

yengec_657

Üye
Kardeşim iyi günler benim bi sorum olcaktı.N85 var bende de sertifika zıkkımını yaşıyorum herkes gibi.Dediğin o uygulamayı yaptım ama SİS YÜKLENEMEDİ diyor.NAsıl yaparım acaba bu işi bilgilendirirsen sevinirim.

abaroov

abaroov

Üye
paylaşım için teşekkürler.
yükledim. ama bi de bana sor nası yükledin deyü.
arkadaşlar, denilen yere imleci getiremiyorum. ben nasıl edim? ben nerelere gidim? kafamın tasını attırıp hacklettirecek illa bana kendisini. neyse şeytana nalet olsun.
' kısmını aktif hale getiremeyen var mı başka. sorunun çözümüyle ilgili yardım lütfen.

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
thanx

alperunal83

alperunal83

Üye
Biraz sakat bu

--------------- Ekleme ---------------

Yine de sagol

ATINALI03

ATINALI03

Üye
Dostum dediklerini yapıyorum bu seferde güvenilmeyen sağlayıcı dan alınan vs. Diyor buna bir çözüm yok mu

atilla_500

Üye
teşekkürler

cihat_157

Üye
mrb n78 SignSisTR program kurulmuyor
sertifika hatası diyor

nottinghill15

Üye
bu çok işime yaradı. .elinize sağlık

agaççç

Üye
5800 v31 program yükleniyo ama telefon dokunmatik oldugundan alt satıra felan inemiyorsunuz.:naughty::bye2:o_O

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi

has_sam

Üye
Kardes n73 üm war şu ana kadar bütün konuları gezdim ama senin gibi faydalı olanını görmedim

full force

full force

Üye
sağol

marikanx

Üye
arkadaşlar uygulama yöneticine girin ayarlara girin yazılım yüklemeyi tümü olarak değiştirin bide öyle yükleyin bakalım gari :D

cimbom731

Üye
güzelll herkeze tavsiye ederimmmmm:D

snakekral2

snakekral2

Üye
teşekkürler aradığım programı buldum sonunda

gorkemm55

gorkemm55

Üye
imzaladım sonra güvenilmeyen sağlayıcı dedi

: tolga :

Üye
benim tel 6220c (5.15) bazı sisli programları imzalıyorum güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı nesne yüklenemez diyo nasıl yapcaz onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt