sinek beslisi nerelerde.....

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kimler var bkalım..Herkese selam.

elmyra

Üye
burdaa (diablos biliyorsun demi unlucky benim diğer nikim gerçi yönetimde biliyor )

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Evet arzu hanım..Konuşmuştuk biliyorum.Nasılsın..Umarım aksilik filan yoktur.

elmyra

Üye
yok bir aksilik yok herşey yolunda umarım seninde hersey yolundadır işe sen başlamıstın demi nasıl gidiyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Wallaha işte bugünle tam bir hafta oldu...waLLa başarılı buluyorlar beni..Çok güzel gidiyor tşkr ederim.

elmyra

Üye
walla ben üç iş yapıyorum ama akşamları genede fırsat bulup takılıyorum yakında zengin olacammm :ehe:ehe:ehe:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Afadersin 3 iş derken.? Özel değilse paylaşırmısın?

elmyra

Üye
normalde beyaz eşya mağazasında calışıyorum onların adam olmadığında satışa genelde ise ön muhasebelerine bakıyorum

ayrıca iki ayrı firmanında ön muhasebelerine gerek evden gerekse iş çıkısı gidip günlük olarakk takip edip işliyorum

üç dimi bide evde boşta kaldığımda elisi yapıp örme canta dantel falan müsterisi cıktıkca satıyorum ama o beni dinlendiriyoo harclığımı cıkarıyom o yüzden işten sayılmaz :ehe:ehe:ehe:ehe

onun için 3 diyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
walla sende benim meslektaşımsın:) sevindim

elmyra

Üye
ama genede zaman buluyorum herseye

evet sende muhasebe dimi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
evet bende aynen öyle:) vergi dairesi ssk bagkur iş kur vs vs:D buralar benım evim:D

elmyra

Üye
walla ne yalan söyleyim ben yerimden bile kalkmıyorum cok nadir satışçı arkadaşlar meskul olacaklarda müsteriye bakacam yoksa dışarı işi başkasınınn

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
wAlla muhasebe bürolarında herkes dışarı çıkar:) bizde nöbetçilik kuralı var... 1 er gün aralarda herkes birbirine devir ediyor...Güzel kural demi:D

elmyra

Üye
güzel ama o bürolar için bizim için değil ben genelde magazadayımdır ayrı bir yerde dışarı işim olmuyor tek gittiğim yer market

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
oda güzel:) oRaya liste yapıp elemanlardan birini yollayabilirsiniz:D

elmyra

Üye
bak oda iyii fikirrr :islik:islik:islik:islik:islik

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sen orda bir nevi patronsun:) aaa yakışır mı markete gitmek:D Bide yarından itibaren değişiyormuş tavırların:D

elmyra

Üye
belli mi olurrrr:ehe:ehe:ehe:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
yarın ola hayrola diyorsun yani:D hadi bakalım...Haberdar et beni oldumu:D

elmyra

Üye
yok be yaw değişmez bir iki günlük çocukmuyuz tavır değiştirelimmm