sinek beslisi nerelerde.....

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
bende katılmak istiyorum sinek beşlisine:)birde her forumda dar düşünceli insanlar var burdada onlara rastlamak mümkün:@
katılım falan yok:ehebirde o dedikleriniz hayatın içindede var:oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
bende katılmak istiyorum sinek beşlisine:)birde her forumda dar düşünceli insanlar var burdada onlara rastlamak mümkün:@

dar düşünceli insanlar derken neye göre belirleniyo bu merak ettim doğrusu?

kutukola

kutukola

Üye
neden soruyorsunki?gören görüyor işte...

dreamboys69

dreamboys69

Üye
kutu kola dar yada geniş düşünceli insanlar var diye ayrım yapmıyoruz,sonuçta insan:oke:

kutukola

kutukola

Üye
ayrım yapmadım ama gördüğüm kimi kişilerin yorumlarından belli.daha yeni üye sayılırım söylersem kavga çıkar sonra bannet:ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
bu arada kutukola sen hala yeni yıl çoşkusu içindesin.imzandan bellii:naughty:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
tartışma ortamı yaratmayalım arkadaşlar...:nono::oke:
ya burası gereksiz mesajlar bölümü, küfür, +18 dışında istediğimizi yazabiliriz... :naughty::deal:
yönetim buna izin vermiş, kurcalamayın daha fazla...:deal::deal::oke:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
tatlım tartışma falan yok,kutukola gördüklerini yazmış...forumda geniş düşünceli insanlarda var.forum burası ,herkez üye olabilir...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
kutukola pek bi seviyo sanırım yeni yılı... :D:D

--------------- Ekleme ---------------

tartışma yok ama sonu pek iyi gibi görünmedi bana...
neyse, iyi forumlar herkese...;)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
burada muabbet ediyoruz,yaptıgınız saçmalık hoş değil...

dreamboys69

dreamboys69

Üye
konu açmak ücretsizdir.deneme msjlarınızı yeni konu açarak deniyebilirsiniz!!!

kurt bey

kurt bey

Üye
Sebep: deneme msjlarınız için yeni konu açınız!
böyle bi sebep olamaz bu şekildede aykırı olmayan mesajları silemessin ne yapmaya çalışıyorsun sen arkdaşım?

keremerson

keremerson

Üye
sen ne hakla siliyon bunları uğur ?
deneme mesajları bura gereksiz mesajlar görmüonmu ?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
keremerson' Alıntı:
burası "gereksiz mesajlar ve deneme mesajları" bölümü ise ben buraya küfür ve hakaret içeren kelime haricinde istediğim HEŞEYİ yazabilirm !!

Yapacağınız denemeleri üyelerin birbiriyle sohbet ettiği konularda yapamazsınız. Konu komple saçma mesajlarla dolu olsa tamam ama bu konuda muhabbet var ve sen ile kurtoğlu buraya gereksiz mesaj yazmışsınız.

dreamboys69'un bu mesajları silmesi gayet normal, gereksiz mesajlar bölümünde de olsa bir muhabbet ortamının veya paylaşım ortamının olduğu konulara yazılan mesajlar zaten tarafımızca siliniyor. Bunu en iyi sizin bilmeniz gerekir ki bu konuda sizden çok şikayet raporu aldık, hâlâ da alıyoruz.

keremerson' Alıntı:
dreamboys69´isimli üyeden Alıntı http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...nek-beslisi-nerelerde-4-78041.html#post620363
burada muabbet ediyoruz,yaptıgınız saçmalık hoş değil...
dreamgirls´isimli üyeden Alıntı http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...nek-beslisi-nerelerde-4-78041.html#post619737

ya burası gereksiz mesajlar bölümü, küfür, +18 dışında istediğimizi yazabiliriz... :naughty::deal:
yönetim buna izin vermiş, kurcalamayın daha fazla...:deal::deal::oke:
kendi dediğiniz yaptığınızla çelişmesin

Muhabbet etmek için yeni konu açmışlar buraya keremerson ve buna hakları var. İkisinin de yazdıkları birbirinden ayrı, dreamgirls bu bölüme kurallar dahilinde her türden konu açılıp mesaj yazılabileceğinden; dreamboys69 ise muhabbet edilen bir konuya gereksiz mesaj yazmanızın hoş olmadığından bahsetmiş.

Saçma veya smileyleri deneme amacıyla mesaj yazacaksanız bunu saçma bir konu içinde veya yeni konu açarak yapmanız gerekiyor. Üyelerin muhabbet ettiği konu içinde değil.

kurt bey

kurt bey

Üye
kerem naber kanka