Sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Öncelikle amin diyorum :D

Teşekkürler
İlk defa bir sınavda süreyi sonuna kadar kullandım,ama neye yaradı ki?:hmmm
40'da 40 paragraf..oku oku bitmedi...Eve geldim Tv de bakayım dedim sonuçlara soruları hatırlamaz oldum..Ben sadece sonucu bekleyeceğim.Ama pek de hoş bi sınav değildi kendi açımdan.
Vaay Anıl'ım :D Sen de sonunda bizden olmuşsun he :D Geçer bu günler de geçer :D
bnmki çok iyiydi..mat ve trkçe nerdeyse f.ull ztn sosyal çözmüyorm sayısalcıyım fen berbat :ehe inş iyi sonç alırz hepimz :/
Fen berbat mı :D Nasıl sayısalcılık o halde bu :D
Aziz™;2213431' Alıntı:
teşekkürler İsa kardeşim sağol:)
sınav beklediğimdende değişik geldi gerçekten de kastı beni:hmmmsoruları hiç böyle beklemiyordum ki hocalarımız daha ilk defa uygulanacak bir sistem sizi asla zorlamazlar kolay olacak diyorlardı ama öyle olmadı.sınav çıkışı tek bir soru bile hatırlamadım.gerçekten iyi bir sonuç geleceği konusunda şüphelerim var.yeni sistem hepimizin canına okuyacak gibi görünüyor.Ülkemiz açısından değişiklik yapılması başlarda iyi sonuçlar vermiyor ki söz konusu eğitim oldu.ama olsun herşeye rağmen girdik sınava hakkımızda en hayırlısı neyse o olması temennisiyle:)
güzel bişeye beziyodu

Sizlere ve tüm arkadaşlarıma güzel ve hakkınızda hayırlısını alacağınız sonuçlar diliyorum.

Bir şeyi hatırlatmak istiyorum arkadaşlar.
Ben gelmiş geçmiş en zor üniversite sınavlarından birisine girdim; 2004 sınavı, bilen bilir...
Sınav çok zordu ama sadece bana zor değil herkese zordu!.. Puanım düşük geldi ama herkes düşük aldı... Tüm üniversitelerin taban puanları düştü.

Sözün özü, eğer siz kötü yapmamışsanız da sınav zor ise gerçekten, endişelenmeyin. Tek zorlanan siz değilsiniz. Herkes :)

minoo

minoo

Üye
Fizik biraz kötü de ayıptr söylemesi :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fizik e hücuuuuuuum Minooo . Bir kafa , bir tekme Fizik tamamdır işte . :ehe

zehircbbb

zehircbbb

Üye
:D Ya okula gittim sınava giren arkadaş o anki duygularını yazmış sıramın üzerine :D Bütün sıra dolmu altına da dipnot düşmüş :D 5 tane paragraf sorusunu boş bıraktım zaman bu kadar arttı işte diye.. :D Ama hakkaten çocuk baya dolmuş sisteme karşı yaw..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah:) İyi sövmemiş o zaman

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Sövmemiş demedim :d: Sadece ben burada belli etmedim :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:kop:Ettiği küfürleri duyar gibiyim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:D Ya okula gittim sınava giren arkadaş o anki duygularını yazmış sıramın üzerine :D Bütün sıra dolmu altına da dipnot düşmüş :D 5 tane paragraf sorusunu boş bıraktım zaman bu kadar arttı işte diye.. :D Ama hakkaten çocuk baya dolmuş sisteme karşı yaw..
Yazsana ne dediğini :D Merak ettik.

minoo

minoo

Üye
ewt Faruk yaz adminden izin aldık mesuliyt kbl etmiyorz :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt