Praetor
Emekli Yönetici
Öncelikle amin diyorum 
Sen de sonunda bizden olmuşsun he
Geçer bu günler de geçer
Nasıl sayısalcılık o halde bu
Sizlere ve tüm arkadaşlarıma güzel ve hakkınızda hayırlısını alacağınız sonuçlar diliyorum.
Bir şeyi hatırlatmak istiyorum arkadaşlar.
Ben gelmiş geçmiş en zor üniversite sınavlarından birisine girdim; 2004 sınavı, bilen bilir...
Sınav çok zordu ama sadece bana zor değil herkese zordu!.. Puanım düşük geldi ama herkes düşük aldı... Tüm üniversitelerin taban puanları düştü.
Sözün özü, eğer siz kötü yapmamışsanız da sınav zor ise gerçekten, endişelenmeyin. Tek zorlanan siz değilsiniz. Herkes

Vaay Anıl'ımTeşekkürler
İlk defa bir sınavda süreyi sonuna kadar kullandım,ama neye yaradı ki?
40'da 40 paragraf..oku oku bitmedi...Eve geldim Tv de bakayım dedim sonuçlara soruları hatırlamaz oldum..Ben sadece sonucu bekleyeceğim.Ama pek de hoş bi sınav değildi kendi açımdan.
Sen de sonunda bizden olmuşsun he
Geçer bu günler de geçer
Fen berbat mıbnmki çok iyiydi..mat ve trkçe nerdeyse f.ull ztn sosyal çözmüyorm sayısalcıyım fen berbatinş iyi sonç alırz hepimz :/
Nasıl sayısalcılık o halde bu
Aziz™;2213431' Alıntı:teşekkürler İsa kardeşim sağol
sınav beklediğimdende değişik geldi gerçekten de kastı benisoruları hiç böyle beklemiyordum ki hocalarımız daha ilk defa uygulanacak bir sistem sizi asla zorlamazlar kolay olacak diyorlardı ama öyle olmadı.sınav çıkışı tek bir soru bile hatırlamadım.gerçekten iyi bir sonuç geleceği konusunda şüphelerim var.yeni sistem hepimizin canına okuyacak gibi görünüyor.Ülkemiz açısından değişiklik yapılması başlarda iyi sonuçlar vermiyor ki söz konusu eğitim oldu.ama olsun herşeye rağmen girdik sınava hakkımızda en hayırlısı neyse o olması temennisiyle
![]()
güzel bişeye beziyodu
Sizlere ve tüm arkadaşlarıma güzel ve hakkınızda hayırlısını alacağınız sonuçlar diliyorum.
Bir şeyi hatırlatmak istiyorum arkadaşlar.
Ben gelmiş geçmiş en zor üniversite sınavlarından birisine girdim; 2004 sınavı, bilen bilir...
Sınav çok zordu ama sadece bana zor değil herkese zordu!.. Puanım düşük geldi ama herkes düşük aldı... Tüm üniversitelerin taban puanları düştü.
Sözün özü, eğer siz kötü yapmamışsanız da sınav zor ise gerçekten, endişelenmeyin. Tek zorlanan siz değilsiniz. Herkes

inş iyi sonç alırz hepimz :/
Sadece ben burada belli etmedim
Ettiği küfürleri duyar gibiyim