Simple Belle v1.2 Önizlemeli Tnıtım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
beyler yayınlayabilirim ama 1-1.5 Hafta Sonra.Ama Size 1-2 SS Atayım;

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Karar ver :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
oy çokluğuyla :ehe: ama bu sefer her yere imzayı basıcam hırsızlığa karşılık :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
malum kişi 1-2 haftaya yayınlayacakmış.ben de ondan sonra yayınlayacağım hırsızlığa karşı ;)

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Sen yap da bana özelden atarsın. Senin güzel cfw nin tadına bakmam istiyorum. Şu anda belle 1.1 i kullanıyorum. Valla senden daha iyi cfw yapanını görmedim ;)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum bitsin beta'sını sana göndereceğim :good:

nanotex

nanotex

Üye
Dostum öncelikle çok güzel bir fw bu beğendim çok kaliteli birşeye benziyor daha kurmadım 1.2nin çıkmasını bekliyorum, tebrik ederim.
Bir sorum olacak bu temanın ekran görüntüsünde üstte android gibi yönetim çubuğu tarzında birşey yer alıyor bir mod.umuz ona belle yazmış. Bu mevcut mu acaba bu sürümde?

gezginci01

gezginci01

Üye
Yazılımın 1.2 versiyonu hakkında güzel çalışma yapmışsın. Gerçi çok fazla istek var ama ilk öncelik stabillik olsunda olmasını tercih ederim! :)Bu arada sizden 1.1 versiyonunda dile getirilen hatalardan hangilerinin giderildiğini dair bir FİX list oluşturabilirseniz sevinirim. Mümküm olduğunca hatalar en aza indirilirse güzel bir yazılım ortaya çıkacağının kanısındayim.

sarigöz

Üye
bu cfw nin çok güzel olduğunu daha önceki mesajımda yazmıştım tekrar eline sağlık. bugün fark ettiğim bir hata telefonun ev ekranındaki favori kartvizitler kısmına kart vizit ekleyemiyorum eklemek için seçtiğim kart vizit rehberden kayboluyor. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim . :((

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımın 1.2 versiyonu hakkında güzel çalışma yapmışsın. Gerçi çok fazla istek var ama ilk öncelik stabillik olsunda olmasını tercih ederim! :)Bu arada sizden 1.1 versiyonunda dile getirilen hatalardan hangilerinin giderildiğini dair bir FİX list oluşturabilirseniz sevinirim. Mümküm olduğunca hatalar en aza indirilirse güzel bir yazılım ortaya çıkacağının kanısındayim.

v1.1'i kurup da hataları söyleyenler sayesinde tüm sorunları neredeyse giderdim.güzel ve hızlı bir yazılım oldu.belle navibarı da kaldırdık mı süper olacak :)
Dostum öncelikle çok güzel bir fw bu beğendim çok kaliteli birşeye benziyor daha kurmadım 1.2nin çıkmasını bekliyorum, tebrik ederim.
Bir sorum olacak bu temanın ekran görüntüsünde üstte android gibi yönetim çubuğu tarzında birşey yer alıyor bir mod.umuz ona belle yazmış. Bu mevcut mu acaba bu sürümde?

Malesef OS'Ler farklı :S

----------Eklendi @ 11:57:13 ---------- Yazıldı @ 11:51:56 ----------

kardeş bende dün nihayet kurdum simple bellayi gayet hoş ve kullanışlı emeğine sağlık :)

güle güle kullan :)

bu cfw nin çok güzel olduğunu daha önceki mesajımda yazmıştım tekrar eline sağlık. bugün fark ettiğim bir hata telefonun ev ekranındaki favori kartvizitler kısmına kart vizit ekleyemiyorum eklemek için seçtiğim kart vizit rehberden kayboluyor. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim . :((

ona da bakacağım kardeş :)

jehrooo

jehrooo

Üye
v1.1'i kurup da hataları söyleyenler sayesinde tüm sorunları neredeyse giderdim.güzel ve hızlı bir yazılım oldu.belle navibarı da kaldırdık mı süper olacak :)

Malesef OS'Ler farklı :S

----------Eklendi @ 11:57:13 ---------- Yazıldı @ 11:51:56 ----------

güle güle kullan :)

ALLAH razı olsun demek istediğim şu simple belle 1'2yi de sabırsızlıkla bekliyorum ki eminim sabırsızlanan bir tek ben değilimdir :) Saygılarımla iyi çalışmalar.

sarigöz

Üye

cevabını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

bersan160

Üye
birde kendi içindeki global race oyununu gömersen çok iyi olur

degirmenci01

Üye
aynı sorun bendede var tüm rehberi silip bir kaç tane kendim ekliyorum sonra kartvizitleri kopyalıyorum ozaman düzeliyor ama bu bir sorun inşallah hallolur. birde v1.2 ne zaman çıkacak şimdiden emeğinize sağlık

erkin2503

Üye
bn v1.1 kullnyrm memnunum gayt,smdye kdr sknti ysamadm. Arada menuden ana ekrna gecrken. Ekrnda hala menunun izi olyr gbi olyr saniyelik. We ram öyle ck degil. 42falan bnde hep hc uyglama ykken. We uyg.kapalyken,nawigasyn yptgmda arada hafza dolu uyarsi alyrm.

critiq

Üye
Kolay gelsin :)
Kullanırken bulduğum bi kaç hatayı size yazayım.CFW mükemmel derecede güzel olmasına rağmen bu hatalar yüzünden orjinale döndürdüm.

1.Mesaj gönderirken "No" tuşuna bastığımda mesajı taslaklara gönderiyor.
2.Sohbetler kısmından cevap yazarken smileyler gösterilmiyor.
3.Multimedyaya resim eklerken resmi işlemiyor galeriden resim ekleyemiyor.5800 da resimleri işliyordu.

Kolay gelsin usta. Emeğinin hakkını pek veremesekte teşekkür ediyoruz sana :)

pelush01

Üye
merhaba. emeğinizi alkışlıyorum. bir iki küçük ricam olacak eğer mümkün ise ilgilenir misiniz? menülerde bulunan İşlem Kyd. Fotoğrafl. Videolr./TV Ses komutlr. Ses komut. gibi butonlar var. ve bu kısaltmala göze gerçekten kötü görünüyor ve yapılan işin güzelliğini bir parça örtüyor. sanki özensiz hazırlanmış izlenimi veiyor( kesinlikle özensiz demiyorum ortada verilen emek belli ama sadece bunları da düzeltseniz çok iyi olur diyorum) Daha güzel kısaltmalar ve isimler bulunabilir bu butonlara. saygılar..

Bir küçük sorunu da şimdi farkettim. (1.1 kullanıyorum) font değişiminde yazı karakterleri bozuluyor. (resource klasörüne fonts diye atıyorum fontların bulunduğu klasörü )

Aklıma şunlar geldi mesela :

Uygulamalr. ---> Uygulamalar (Uygulama da olabilir harf sıkıntısı oluyorsa)
İşlem Kyd. ---> Kayıtlar veya Aramalar
Fotoğrafl. ---> Fotoğraflar (Fotoğraf da olabilir harf sıkıntısı oluyorsa)
Videolr./TV ---> Videolar
Ses komutlr. --> Ses Komutları

gibi... yazılan ikinci kelimenin de büyük harf ile başlaması örneğin "Ses komutları" yerine "Ses Komutları" gibi daha güzel görünür göze.. Tekrar kolay gelsin harika CFW için çok teşekkürler..

----------Eklendi @ 19:42:55 ---------- Yazıldı @ 19:17:37 ----------

bir de font değiştirme durumunda menü karakterlerinde bozulmalar oluyor belle 1.1 kullanıyorum şu an ve az önce farkettim yeni font atmaya çalşırken. :)

Üst Alt