Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Bas ya. Senin gibi cfw yapan birini nerde buluruz?oy çokluğuyla: ama bu sefer her yere imzayı basıcam hırsızlığa karşılık
![]()

Bu arada sizden 1.1 versiyonunda dile getirilen hatalardan hangilerinin giderildiğini dair bir FİX list oluşturabilirseniz sevinirim. Mümküm olduğunca hatalar en aza indirilirse güzel bir yazılım ortaya çıkacağının kanısındayim.sağol dostum bitsin beta'sını sana göndereceğim![]()

Yazılımın 1.2 versiyonu hakkında güzel çalışma yapmışsın. Gerçi çok fazla istek var ama ilk öncelik stabillik olsunda olmasını tercih ederim!Bu arada sizden 1.1 versiyonunda dile getirilen hatalardan hangilerinin giderildiğini dair bir FİX list oluşturabilirseniz sevinirim. Mümküm olduğunca hatalar en aza indirilirse güzel bir yazılım ortaya çıkacağının kanısındayim.

Dostum öncelikle çok güzel bir fw bu beğendim çok kaliteli birşeye benziyor daha kurmadım 1.2nin çıkmasını bekliyorum, tebrik ederim.
Bir sorum olacak bu temanın ekran görüntüsünde üstte android gibi yönetim çubuğu tarzında birşey yer alıyor bir mod.umuz ona belle yazmış. Bu mevcut mu acaba bu sürümde?
kardeş bende dün nihayet kurdum simple bellayi gayet hoş ve kullanışlı emeğine sağlık![]()

bu cfw nin çok güzel olduğunu daha önceki mesajımda yazmıştım tekrar eline sağlık. bugün fark ettiğim bir hata telefonun ev ekranındaki favori kartvizitler kısmına kart vizit ekleyemiyorum eklemek için seçtiğim kart vizit rehberden kayboluyor. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim .(

ALLAH razı olsun demek istediğim şu simple belle 1'2yi de sabırsızlıkla bekliyorum ki eminim sabırsızlanan bir tek ben değilimdirv1.1'i kurup da hataları söyleyenler sayesinde tüm sorunları neredeyse giderdim.güzel ve hızlı bir yazılım oldu.belle navibarı da kaldırdık mı süper olacak
Malesef OS'Ler farklı :S
----------Eklendi @ 11:57:13 ---------- Yazıldı @ 11:51:56 ----------
güle güle kullan
ona da bakacağım kardeş![]()
Saygılarımla iyi çalışmalar.bu cfw nin çok güzel olduğunu daha önceki mesajımda yazmıştım tekrar eline sağlık. bugün fark ettiğim bir hata telefonun ev ekranındaki favori kartvizitler kısmına kart vizit ekleyemiyorum eklemek için seçtiğim kart vizit rehberden kayboluyor. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim .(
ona da bakacağım kardeş![]()
aynı sorun bendede var tüm rehberi silip bir kaç tane kendim ekliyorum sonra kartvizitleri kopyalıyorum ozaman düzeliyor ama bu bir sorun inşallah hallolur. birde v1.2 ne zaman çıkacak şimdiden emeğinize sağlıkbu cfw nin çok güzel olduğunu daha önceki mesajımda yazmıştım tekrar eline sağlık. bugün fark ettiğim bir hata telefonun ev ekranındaki favori kartvizitler kısmına kart vizit ekleyemiyorum eklemek için seçtiğim kart vizit rehberden kayboluyor. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim .(