Simple Belle v1.2 Önizlemeli Tnıtım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
v1.1 in bazı eksikleri var

1)Rompatcher (cevap verdin ama yine de belirtmek istedim)
2)Font Sorunu
şimdilik bu akar aklıma geliyor

HJO

Üye

BU RESİMDEKİ CFW NİN ADI NEDİR ÇOK BEĞENDİM ...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?p=2706820#2706820

pelush01

Üye
1.1 ile ilgil bir sorun daha bu gün gözüme çarptı. pocketlock uygulaması çalıyor iken örneğin birini arıyoruz vey biri bizi arıyor. telefonu kulağımıza götürdüğümüzde pocket lock devreye giriyor haliyle ve ekranı kapatıyor (nokianın kendi sensörünün kapatmasından bahsetmişyorum) ve baktık karşı taraf cevap vermiyor ya da bankayı aradık bi numara çevirmeye çalışıyoruz ya da bizi arayan arkadaşımıza birinin numarasını vereceğiz rehberden ya da beklemeye alacağız mesela. ekrandaki tüm dokunmatik tuşlar devre dışı kalıyor. poclet lock uygulaması çalışmıyor iken bu sorun yok ama pocketlock ile bir çakışma durumu söz konusu. el atılabilecek birşey ise giderilmesi çok faydalı olur. kolay gelsin. yüreğinize sağlık :)

charon16

Üye
Bu mod X6 için de yapılacak mı?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Bu mod X6 için de yapılacak mı?

v1.2'de X6-00 Desteği Gelecek :)

1.1 ile ilgil bir sorun daha bu gün gözüme çarptı. pocketlock uygulaması çalıyor iken örneğin birini arıyoruz vey biri bizi arıyor. telefonu kulağımıza götürdüğümüzde pocket lock devreye giriyor haliyle ve ekranı kapatıyor (nokianın kendi sensörünün kapatmasından bahsetmişyorum) ve baktık karşı taraf cevap vermiyor ya da bankayı aradık bi numara çevirmeye çalışıyoruz ya da bizi arayan arkadaşımıza birinin numarasını vereceğiz rehberden ya da beklemeye alacağız mesela. ekrandaki tüm dokunmatik tuşlar devre dışı kalıyor. poclet lock uygulaması çalışmıyor iken bu sorun yok ama pocketlock ile bir çakışma durumu söz konusu. el atılabilecek birşey ise giderilmesi çok faydalı olur. kolay gelsin. yüreğinize sağlık :)

tamamen programla alakalı bişey.yapılabilecek bişey yok :)

charon16

Üye
teşekkürler

bersan160

Üye
ustadım nolursun şu global race ide içne gömermisin başka 5800 lar ile blulotla oynandığı için bişey kaybettirmez heralde yazılımınıza birde ne zaman geliyor belle 1.2

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
dostum 10 mb yer kaplıyor.oyunu dışarıdan da kurarsın ben size link veririm ;)

bersan160

Üye
tamam uta link bekliyorum

erkin2503

Üye
v1.1 de arada tuş kilidi sıkıntısı yaşıyorum, lock la kilitleyip menü tuşana basıp açarken arada kaydırma ekran koruyucu çıkmıyor yandaki zimbırtıyla açın diyor tel

fixana1

fixana1

Üye
Menu butonunu kulanacak bir task menejeri uygulamasi kurduysan sorun onda, uygulamayi sil yahut deaktiflestir hall olur umarim.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
kullandığn uygulamaları bi zahmet kontrol et

erkin2503

Üye
videolarda ses yok v1 de ve çekilen videoları sessiz çekiyor. ayarlarında ses açıkken bile

burak.golcuk

Üye
ne zaman çıkar acep :D

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
ne zaman cıkıyor?

5800ne

Üye
Hocam selamlar.
Simple Belle Final 5800 v60.0.003&v41.0.010 The Fastest Firmware sürümünü kullanıyorum. Oldukca memnunum fakat;
arama geldiğinde zil sesi kısa bi süreliğine kesiliyor ve açma tuşuna bassam bile geç tepki veriyor, bunu düzeltebilirsen çok sevinirim.
birde isteğim olacak. Mesajları C7 tarzında yapabilirmisin? yani karşılıklı diyalog şeklinde olabilir mi? Emeğin için çok teşekkürler. Başarıların devam eder umarım.

james.bond

james.bond

Üye
Hocam selamlar.
Simple Belle Final 5800 v60.0.003&v41.0.010 The Fastest Firmware sürümünü kullanıyorum. Oldukca memnunum fakat;
arama geldiğinde zil sesi kısa bi süreliğine kesiliyor ve açma tuşuna bassam bile geç tepki veriyor, bunu düzeltebilirsen çok sevinirim.
birde isteğim olacak. Mesajları C7 tarzında yapabilirmisin? yani karşılıklı diyalog şeklinde olabilir mi? Emeğin için çok teşekkürler. Başarıların devam eder umarım.

Arkadas aynı diyeceklerimi yazmıs bende aynı sürümü kullanıyorum aynı sorunlardan bende muzdaribim

Üst Alt