23palulu23
Üye
Cevabın içn çok sağol bana qwerty klavye linkni vereblr misn ? ? ?C6 Portundan Kaynaklı olabilir.soruna bakacağım
müzikler e:\musıc klasöründen okunuyor.yine olmuyorsa format atınız.
mini qwerrty yerine baidu input kullanabilirsin.ram miktari için sıfır program ile 66'Ya kadar tırmandırabilirsin.
bunu v52 ye yükleneni yokmu v60 dan geri gelmek sorun çünkü.
çok güzel plmuş teşekkürler.
waybe cfw ler baya gelişmiş ya helal olsun
Cevabın içn çok sağol bana qwerty klavye linkni vereblr misn ? ? ?
usta senin 1.1 yüklüydü 1.2 çıkana kadar biri iki mod deneyim dedim. forum DH de bunu yükledimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsonra cihaz acmadı usb yer değiştirdim. kurdum açıldı yalnız ben V60 a geçmiştim şimdi cihaz V52 oldu. o forumda sordum. kendi CFW sinin v52 olduğunu v60 çıkaracağını söyledi. V60 dan 52 ye nasıl indim ben:S
usta senin 1.1 yüklüydü 1.2 çıkana kadar biri iki mod deneyim dedim. forum DH de bunu yükledimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsonra cihaz acmadı usb yer değiştirdim. kurdum açıldı yalnız ben V60 a geçmiştim şimdi cihaz V52 oldu. o forumda sordum. kendi CFW sinin v52 olduğunu v60 çıkaracağını söyledi. V60 dan 52 ye nasıl indim ben:S
simple bella 1'i kurmak istedim telefona ama cmd17 block hatası aldım sizce neden ola bilir yardımcı olursanız sevinirim çünkü yaptığınız cwf çok hoş ve kullanışlı gözüküyor kaçırmak istemiyorumlütfen yardım. Şimdiden Teşekkürler
Usta, ben böyle şeylerden pek anlamam. Nasıl yüklendiğini ve hangi programlarla yüklenmesi gerektiğini anlatabilirsen süper olur baktım birkaç yere pek anlamadım. Yardım edersen müthiş olur. Şimdiden sağol.
yaptım oldu =) Allah razıolsun. deneyelim bakalım...
----------Eklendi @ 20:04:24 ---------- Yazıldı @ 19:30:34 ----------
abi rehberi senkronize etti ama mesajları neden etmiyor ???
kamerada dokunmatik çekim tuşum işlemiyor
sol alt ve sağ alttaki tuşlar rusça
v60 da sorunsuz Wlan a baglanabiliyordum fakat , bu cfw yi yükledikten sonra baglaniyor fakat baglanti kullanilmiyor yani hiç bir internet sitesine giriş yapamiyorum, sorun neden kaynaklaniyor olabilir? şimdiden teşekkürler
cmd 17 sorunu kasanın ön panelindeki usb giris yerine telefonu bağladığında veriyormus sorunu çözdüm yinede sağol
----------Eklendi @ 11:06:25 ---------- Yazıldı @ 09:16:42 ----------
kardeş peki zil seslerin de şarkılar gözükmüyor göstermek için ne yapmalıyım !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?