pRime.
Üye
bak burada haklısın, mis gibi wp7 var, hem pc [windows 8] hem tablet [windows 8] hem telefon [wp7, wp7.5] üçü bir arada, harika bişey. üçü de birbirinin uygulamalarını da açabileceğine göre de uygulama geliştiricilerine gün doğdu, çünkü windows market çok çok geniş bir alana hitab edecek. hadi hayırlısı
Symbian wp'dan kat kat iyi belle ile kusura bakmayındaBen Elop'u seviyorum valla, Symbian'dan kurtardı Nokia'yı daha ne yapsın
----------Eklendi @ 21:48:57 ---------- Yazıldı @ 21:47:20 ---------- Symbian wp'dan kat kat iyi belle ile kusura bakmayında bu lafa bu adamlar güler
tabi canım 1,4 ghz'li androidlerden daha iyidir dimi 600 mhzli symbianlarKullandığı donanımın yüksek olması Os'u iyimi yapar? Bence daha kötü yapar..
Kullandığı donanımın yüksek olması Os'u iyimi yapar? Bence daha kötü yapar..
701'le kapalı kutu sea ray'i kapıştıralım görelim hangisi daha üstün o zaman? Symbian belle'in ezici üstünlüğü. Gerek multitaskte, gerek kişisellestirmede, gerek oyun-uygulamada, gerek herşeyde. Videolarda nedense menü ve tarayıcıyı görebildik daha, neden kalan kısımları gösterilmiyor bu wp7'nin anlamıyorum.WP7 Symbian'dan iyidir valla, en azından Microsoft Qualcomm'un 1 ghz'lik işlemcilerinden kullanmayı zorunlu tuttu ARM11 tabanlı Symbian'lardan iyi performansı olduğuna bahse varım
Tamam 1.4 ghz'lik symbian belle ile donanımı kullanamayan 1.4 ghzlik android 2.3 kapışsın ozaman?tabi canım 1,4 ghz'li androidlerden daha iyidir dimi 600 mhzli symbianlar
1.4 ghz telefon çıkartın kapıştıralım701'le kapalı kutu sea ray'i kapıştıralım görelim hangisi daha üstün o zaman? Symbian belle'in ezici üstünlüğü. Gerek multitaskte, gerek kişisellestirmede, gerek oyun-uygulamada, gerek herşeyde. Videolarda nedense menü ve tarayıcıyı görebildik daha, neden kalan kısımları gösterilmiyor bu wp7'nin anlamıyorum.angry birds gibi bi oyunu bile yalvar yakar çıkardılar bu sisteme. ----------Eklendi @ 23:58:29 ---------- Yazıldı @ 23:57:03 ---------- Tamam 1.4 ghz'lik symbian belle ile donanımı kullanamayan 1.4 ghzlik android 2.3 kapışsın ozaman?
Buna birşey demem işte. E adam haklı symbian'ı savunanlar var. Symbian konusunda hakkını yemem diğer konularda tartışsak da.1.4 ghz telefon çıkartın kapıştıralım
Ben nokia'da çalışmıyorum, nokia'ya mail at ama şunu söyleyebilirim 1ghz'lik symbian belle 1.4 ghz'lik android 2.3'le hızda yarışır rahatça.Buna birşey demem işte. E adam haklı symbian'ı savunanlar var. Symbian konusunda hakkını yemem diğer konularda tartışsak da.
1.4 ghz telefon çıkartın kapıştıralım
O yalnız samsungun touch wiz romu diğer romların menüleri genelde maemo 5'e daha çok benziyor.Lenneth, bir ara Symbian Belle Android özentisi gibi birşey demiştin. Bak bakalım kim kime benziyor.
Gerek yok. İşlemcisinin 0.4'ü Android'in oyun uygulama emülatörüne gidiyor zatenKullanılan işlemci 1 GHz'ye iniyor. 701, o şekilde Android'li Galaxy S+'ı yerden yere çarpar, üstünde piknik yapar, 5 çayı içer ya
ona katılıyorum tabi, sadece belirtmek istedimOlabilir, yine de Android özentiSonuç bu olmuyor mu?
Belle'ye dönüp şu yukarıdan inen menüyü bir çıkarsanıza ortaya
----------Eklendi @ 14:03:02 ---------- Yazıldı @ 14:01:28 ----------
Hayal gücünüz iyimiş ya701 mi GS+'yı yerden yere çarpacak gülerler
Nokia gibi donanımdan çalmasından iyidir
Symbian az yakar diye millete düşük işlemcili GPU'suz eski tip resistif ekranlı cihazları sattı bir güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?