crysis in tüm oyunarı 3d ben de karakter falan sanıyordumYazık3D Bildiğin 3 Boyut İşte Cry Sis 3 de 3D Oynayabiliyorsun Bir Ara Kasayı Bağlayıp Oynuyodum Vestelde
Onun Gibi Varmı Diyorum Bende
Ekan Böyle Çift Eminsin Değilmi 3D Olduğuna Kurayım Oynarım O Zamancrysis in tüm oyunarı 3d ben de karakter falan sanıyordum
3d derken o anlamda değil oyunlarla hepsi 3d ama bu özellik crysis in diğer oyunlarında da olabilir olmaya da bilir ama hoşmuşEkan Böyle Çift Eminsin Değilmi 3D Olduğuna Kurayım Oynarım O Zaman
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dİyorumya Bir Tek Bu CRY Sis 3 ü 3D Oynadım Düşünsene Oyunun İçindesin3d derken o anlamda değil oyunlarla hepsi 3d ama bu özellik crysis in diğer oyunlarında da olabilir olmaya da bilir ama hoşmuş
Zevkli Oluyor 3D İle HDMI den Bağla Tak Gözlüğü Mis 
iyi eğlencelerDİyorumya Bir Tek Bu CRY Sis 3 ü 3D Oynadım Düşünsene Oyunun İçindesinZevkli Oluyor 3D İle HDMI den Bağla Tak Gözlüğü Mis
2 Yi En Kısa Zamanda KUrup Deneyeceğim Teşekkürler
![]()

Kaç KG Kaldırıyoki Senin PCcrysis taşıyan pcm olsaydı keşke![]()

baktım şuan 3d varmış crysis 2de de (üzgünüm biraz hortlatmış oldum)Dİyorumya Bir Tek Bu CRY Sis 3 ü 3D Oynadım Düşünsene Oyunun İçindesinZevkli Oluyor 3D İle HDMI den Bağla Tak Gözlüğü Mis
2 Yi En Kısa Zamanda KUrup Deneyeceğim Teşekkürler
![]()
olabilir (gtx960 kullanıyorum)yanlış hatırlıyor da olabilirim ama crysis 2'deki 3d olayı sadece nvidia kartlarda ve gözlüklerinde geçerli bir özellikti sanırım![]()
Nicebaktım şuan 3d varmış crysis 2de de (üzgünüm biraz hortlatmış oldum)
GT630 Kullanıyorumyanlış hatırlıyor da olabilirim ama crysis 2'deki 3d olayı sadece nvidia kartlarda ve gözlüklerinde geçerli bir özellikti sanırım![]()

Önereceğin modlar varmı ?Native trainer yükledikten sonra oyunun suyu çıkıyor
ben oyunu bitirene kadar hilesiz bitirdim
daha sonra serbest takılmaya başladım ama çabuk sıktı ben de modlar üzrinden saçma sapan şeyler yaparak eğlemeye çalışıyorum
bu aralar crysis 2 yi bitirmeye çalışıyorum
ve şunu fark ettim Crysis 1 crysis warhead değilmiş![]()
. Ayrıca nedersin oyunun yedeğini alayımmı bazıları bozulabileceğini söylüyor. Az da değilki 60GB 
olabilir (gtx960 kullanıyorum)
e sizde sıkıntı yok o zamanNice
GT630 Kullanıyorum![]()

Sıkıntıdan Bol Ne Vare sizde sıkıntı yok o zaman![]()

Kaç KG Kaldırıyoki Senin PC![]()
benimkinin kendini taşımaya mecali yok