Pc özelliklerini belirtirsen daha doğru öneriler yapabilirim.Bilgisayar oyunu önerebilir misiniz tür farketmez yeterki sarsın beni
Sen öner hocam ben bakarım sistem yeter mi diyePc özelliklerini belirtirsen daha doğru öneriler yapabilirim.
call of duty 2 multiplayerBanada FPS. Call of,Battlefield tarzı takımca oynanan oyunlar önerirmisiniz.
2 az oldu becall of duty 2 multiplayer
3 gündür başından kalkmıyorum
daha gelişmiş yokmu ?bf4 multiplayer 180 saattimi harcadım2 az oldu bedaha gelişmiş yokmu ?
Hayatımda Bi GTA Serilerini Modlu Oynayamadım ZatenŞuan en güzel GTA V + Modlar süper sarıyor.![]()

Native trainer yükledikten sonra oyunun suyu çıkıyorHayatımda Bi GTA Serilerini Modlu Oynayamadım Zaten![]()

Aynen öyle Şimdi 5 İ Tekrar Bitiricem Ama Hile ve TR Yama İle İlk Seferde HilesizOynamak En İyisi Zaten Cry sis 2 de 3D Yok Değilmi Bakabilirmisin BiNative trainer yükledikten sonra oyunun suyu çıkıyor
ben oyunu bitirene kadar hilesiz bitirdim
daha sonra serbest takılmaya başladım ama çabuk sıktı ben de modlar üzrinden saçma sapan şeyler yaparak eğlemeye çalışıyorum
bu aralar crysis 2 yi bitirmeye çalışıyorum
ve şunu fark ettim Crysis 1 crysis warhead değilmiş![]()
ben bitirdikten 1hafta sonra türkçe yama çıktıAynen öyle Şimdi 5 İ Tekrar Bitiricem Ama Hile ve TR Yama İle İlk Seferde HilesizOynamak En İyisi Zaten Cry sis 2 de 3D Yok Değilmi Bakabilirmisin Bi

Yazıkben bitirdikten 1hafta sonra türkçe yama çıktı
3d derken 2 de Alcatraz olarak oynuyoruz başında ise Prophet bize giysiyi verip intihat ediyor (spoiler değil oyunun birici dakikas)
3D Bildiğin 3 Boyut İşte Cry Sis 3 de 3D Oynayabiliyorsun Bir Ara Kasayı Bağlayıp Oynuyodum Vestelde
Onun Gibi Varmı Diyorum Bende