Nasıl mining yapabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl mining yapabilirim
YouTube'da uzun zamandır madencilikle ilgili videolar izliyorum ve ben de bu işe girmeye karar verdim. Bu nedenle bu konuyu açmak istedim. Bazı kişiler, kişisel bilgisayarlarına lolMiner gibi programlar kurarak Bitcoin madenciliği yapıyor. Bazılarının ise sadece ekran kartı var ve bu şekilde madencilik yapıyorlar. Öncelikle, ben hangi yöntemi tercih etmeliyim? Sadece ekran kartıyla madencilik nasıl yapılır? Ayrıca, tek bir ekran kartıyla madencilik yapmak mümkün mü? Bu durum zarar ettirir mi ve faturama etkisi nasıl olur? Yanıtlarınızı bekliyorum.

PALA.

PALA.

Üye
Sistemini vaktini çürüttüğünle kalırsın bulaşmayın, hayır yok bu işlerde. 200 lira üzeri fazladan gelebilir faturana.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
YouTube'da uzun zamandır madencilikle ilgili videolar izliyorum ve ben de bu işe girmeye karar verdim. Bu nedenle bu konuyu açmak istedim. Bazı kişiler, kişisel bilgisayarlarına lolMiner gibi programlar kurarak Bitcoin madenciliği yapıyor. Bazılarının ise sadece ekran kartı var ve bu şekilde madencilik yapıyorlar. Öncelikle, ben hangi yöntemi tercih etmeliyim? Sadece ekran kartıyla madencilik nasıl yapılır? Ayrıca, tek bir ekran kartıyla madencilik yapmak mümkün mü? Bu durum zarar ettirir mi ve faturama etkisi nasıl olur? Yanıtlarınızı bekliyorum.
5 tl kazanacam derken 500 tl den olursun
Bu işler sen ben gibi normal sıradan kişiler için değil
Ha diyorsanki benim kenarda 2 milyon liram var bununla pc alır mining yaparım elektrik parasını da kiracılardan temin ederim ha o zaman yap
Tabi maddi durumunu bilmiyorum
Ama bu işler sermaye ve ek gelirin yoksa kârdan ziyade
Zarar edersin benden demesi

Dobraokuyucu

Üye
Virüs yaz onu dagit daha iyi para kazanırsın
Mesaj birleştirildi:

Üç kuruş kazanmak için 5 lira harcarsın. Git bilgisayar ile adam akıllı bir is yap daha çok faydası olur en azından.

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
Konu dışı konuşmayalım🙏🏼

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve Dobraokuyucu
Takipçi Satın Al

Üst Alt