Signed unsigned kategori seçimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Signed unsigned kategori seçimi ?
değerli maxicep yönetimı ve üyelerı özellikle nokia bölümlerindekı oyun program ve temalarda signed (sertifıkalı) unsigned (sertifikasız) sorusu konu içnde gereksiz mesajlara yol açıyo site hakkında bölümünde konu açarken öneri sorun vb. kategori seçiminin s60 v5 s3 vb bölümlerinde uygulansa bence fena olmaz hem gereksiz mesajları engeller , hem konuya girmeden sertifikalı olup olmadığını öğrencez , hemde foruma yeni bir hava katcak.
Sizce nasıl olur arkadaşlar ?

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo, Kingmortall, Burak ve 1 kişi daha

OğuzcanAbi

Üye
bence mantıklı :oke:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bence de mantıklı adaş:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
Şehriyar

Şehriyar

Üye
guzel dusunmussun sizin bolume gerekli.. bize de gerekli aslinda oyunlarda falan olabilir :ehe hemen kendime pay cikardim

Burak

Üye
evet güzel olur :oke:

serinaga

serinaga

Üye
BENDE KATILIYORUM AĞALAR, fena olmaz hani ...

Consul9

Consul9

Üye
Bu aslında mantıklı ama ne bileyim androidler de sdli sdsiz diye ayrım isteyebilir yani birçok bölüm bölümlendirilmek ister Buda forumda tartışmalara yol açabilir ama yine de yapılması son derece mantıklı. ;)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
güzel olur aslında

'Şeref'

Emekli Yönetici
Paylaşımı yapan kişi başlığa yazsa sorun yok aslında,

Böyle bir kategori seçimi güzel olur tabiki,

Denemeden paylaşımda yapılıyor zaman zaman, bu durumda yine paylaşım yapan kişiye kalıyor bu seçim, Mesela "deneme imkanım yok ama signed olması lazım" gibilerinden yorumlar olabilir.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Paylaşımı yapan kişi başlığa yazsa sorun yok aslında,

Böyle bir kategori seçimi güzel olur tabiki,

Denemeden paylaşımda yapılıyor zaman zaman, bu durumda yine paylaşım yapan kişiye kalıyor bu seçim, Mesela "deneme imkanım yok ama signed olması lazım" gibilerinden yorumlar olabilir.:hmmm
aynen katılıyorum çoğu uygulama denenmeden paylaşılıyor başlıklarda yanıltıcı olabilir mesala bazı arkadaşlar kendi sertifikalarıyla signed yaptıkları uygulamaları bütün cihazlara signed olmuş gibi zannediyorlar ve yeni konu açıyorlar signed diye paylaşıyorlar bu yüzden karışılıklık olur düşüncesindeyim vu şu an uygun bu uygulamanın uygun olmayacağı düşüncesindeyim

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bunun için forum ana sayfasının bayağı uzaması lazım uzun iş bence. s60, s60 v3, s60 v5, s60 ^3 başlıklarında tekrar bölümler ve bölüm içinde tekrardan kategorilere yer verilmesi gerek, yada her kategori çift isimli olacak Dosya araçları signed Dosya araçlar unsigned, bukadar zahmet günlerce bu dosyaları ayıklama bulmak piffffffffffff uzun iş. Bugüne kadar symbian dan başka işletim sistemli telefon kullanmadım, taş atmak gibi olmasın yakında değişecem symbian geride kalıyor artık. benim görüşüm bu sizinkinede saygı duyarım.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici

aynen katılıyorum çoğu uygulama denenmeden paylaşılıyor başlıklarda yanıltıcı olabilir mesala bazı arkadaşlar kendi sertifikalarıyla signed yaptıkları uygulamaları bütün cihazlara signed olmuş gibi zannediyorlar ve yeni konu açıyorlar signed diye paylaşıyorlar bu yüzden karışılıklık olur düşüncesindeyim vu şu an uygun bu uygulamanın uygun olmayacağı düşüncesindeyim
Aynen abi :cool
Bunun için forum ana sayfasının bayağı uzaması lazım uzun iş bence. s60, s60 v3, s60 v5, s60 ^3 başlıklarında tekrar bölümler ve bölüm içinde tekrardan kategorilere yer verilmesi gerek, yada her kategori çift isimli olacak Dosya araçları signed Dosya araçlar unsigned, bukadar zahmet günlerce bu dosyaları ayıklama bulmak piffffffffffff uzun iş. Bugüne kadar symbian dan başka işletim sistemli telefon kullanmadım, taş atmak gibi olmasın yakında değişecem symbian geride kalıyor artık. benim görüşüm bu sizinkinede saygı duyarım.

Yok yeni kategori demiyor arkadaşta, konu başlıklarına kategori seçimi eklensin diyor, Symbian^3 temalarında olduğu gibi ''Wallpaper / Tema'' tarzı seçenekler ..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Aynen abi :cool

Yok yeni kategori demiyor arkadaşta, konu başlıklarına kategori seçimi eklensin diyor, Symbian^3 temalarında olduğu gibi ''Wallpaper / Tema'' tarzı seçenekler ..
2 saatlik uykudan sonra kafa yerine geldi konuyu tam anlamamışım bende mevzuyu nerelere götürdüm yav :islik unsigned uygulamalar signed lere göre daha fazla hack li kullanmak en iyisi. Kategori seçim panelinin olması iyi olurdu ancak şöyle bir sorun var bu saatten sonra symbian nekadar uygulama geliştircek acaba? ayrıca şimdiye kadar açılan konuların başlıklarına kategori nasıl eklenecek olurmu sizce? şerefin verdiği örnekte ''Wallpaper / Tema'' sadece s^3 bölümünde var oda telefonlar yeni çıktığı için oldu. s60 v5 bölümünde ''Wallpaper / Tema'' kategorisi böyle bir seçim yok mesela.

cesares_

Üye
10 numara olur kardeşşşşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt