Bugün de kötüydüm ama dünkü kadar değil. Sanırım gün günden iyi olacağımYemek yedim şimdi. Ne diyorlar, ister zengin ol ister fukara, yemekten sonra yak bir cigara
Artık yok...
Şimdi size şunu soruyorum ey sigara içmeyen ahali, siz ne yaparsınız yemek sonrası??? Nasıl keyiflenirsiniz???
arkadaşlar sadece inanç meselesi şunu düşünün "bir ot parçası allahın bana bahşettiği nefis ve irademden daha mı güçlü" ben böle bıraktım sonuç olarak bir dayanak bulun
belki bayansınız çocugunuzun üniversite diploma törenine gidemiyeceksiniz niye mi;
-çünkü hortumlara bağlı olarak hastanede veya evde bakım altında yaşıyacaksınız
belkide erkeksiniz hiçbir zaman çocugunuzu göremiyecek onu kucağınıza alamıyacaksınız niye mi;
-çünkü cinsel iktidarsızlık yaşıyorsunuz ve hiçbir bayanla birlikte olamıyorsunuz...
komik geliyor demi...
arkadaşlar 28 yaşındayım ve 7 yaşından beri 21 senedir sigara içtim ilk kez bıraktım ve hiçbir madde ve yardımcı ürün kullanmadım yemin ederim size yediğim yemek içtiğim su aldığım nefes anlatamam ya...bunu yaşamanız lazım içen arkadaşlar kriz falanda yaşamadım sadece dua ettim allahım senin bana bahşettiğin bu bedene daha fazla kötülük yapmama izin verme ve ileri yataklara düşürme ki çocuklarıma iyi örnek olabileyim diye....umarım herkes bırakır ve kurturulurz bu illetten.
neyse şimdilik hastanelik değilim biraz daha içeyim ben ohhhhhhh...
Arada sırada hortlayınca sorun olmamış2007 konusu kapanmamış kaçırmışlar bunu![]()

Arada sırada hortlayınca sorun olmamış![]()