Sigarayı bıraktım

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Artık sinirim kalmadı. Çok keyifliyim. Sigarasız çay içmeyi öğrendim Çok ender istiyor canım sigara, nadiren yemeklerden sonra. Onu da hemen atlatıyorum. Etrafımda hemen herkes sigara içiyor. Kendimi onların yanında çok akıllı hissediyorum

omayra

Üye
    Konu Sahibi
İtiraf ediyorum zorlandım bugün. Canım çok istedi, sabrettim. Herkesin elinde sigara, fosur fosur içiyorlar. İçmeyen bilmez nasıl bir keyiftir diye. En çok da yemek sonrası dayanmak zor. onu atlattın mı gerisi geliyor. Ben sigaranın yerine koyabileceğim bir şey bulamadım. El, dudak tiryakiliği diye bir şey var. Tespih işe yarar mı acep Ara sıra böyle ataklar olacak elbet, sabreden derviş, muradına ermiş hesabı, ben de sabredip tamamen kurtulacağım bu illetten. Şu an iyiyim.

Azmimi takdir ediyorum. Aferin bana. Helal kızım omayra, ne güzel dayandın! Bravooooo!!!

Temizim temizim tertemizim!!!

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Sigarayı bıraktıktan tam 363 gün sonra ilk kez yarım sigara içtim. İşte deneyimlerim :

İlk bir iki nefes kesinlikle baş döndürücüydü. Kafa yaptı diyebilirim Sonra içime sinen iğrenç koku midemi bulandırdı. Ağzımdaki tadı gidermek için sakız çiğnedim, kolanya kokladım, ellerimi yıkadım ama midemin bulantısını dindirmek birkaç saatimi aldı.

Aradan bu kadar uzun zaman geçtiği halde sigarayı içerken öksürmedim.

Sigarayı bırakmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım.

sağlık açısından doğru olan bir davranış
kullanan herkes sigarayı bırakabilir, yeter ki istesin

Anıl Umut

Emekli Yönetici
363 gün sonra yine başlamaman dileğiyle

Praetor

Emekli Yönetici
Şimdi size şunu soruyorum ey sigara içmeyen ahali, siz ne yaparsınız yemek sonrası??? Nasıl keyiflenirsiniz???

Cevap gelmeyen bir sorunuz vardı.
Ben de hiç sigara içmeyen biri olarak hep merak etmişimdir.
Yemekten sonra insanın canı o pis kokan şeyi nasıl ister diye
Var mı cevap verecek olan? Ne alaka yani üzüntü-sevinç-mutluluk ile sigara?
Yemekten sonra ne oluyor bu tiryakilere Allah aşkına

Tüm konuyu okudum!
İtiraf etmek gerekirse yukarıdaki mesajınızın başını okuyunca gerçekten hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm. Ama neyse ki yanılmışım ve başlamamışsınız.
Sağlam bir iradesi olmalı sigarayı bırakabilenlerin

Annem bir gün salonda otururken yarım paket sigarasına bakmış ve durmuştu.
Durmuş ve bakmıştı sadece ona bir süre.
"Bırakıyorum seni" demişti.
O kadar!
Bir daha hiç sürmedi ağzına, bir kere bile...
Az önce gittim sordum, 15 yıl olmuş
Darısı başınıza omayra...

tebrikler bir daha agızına sürmemen dilegıyle

tebrikler valla bende bırakalı 2 ayı geçti darısı içenlerin başına

sanırım lise 2ye geçtiğim yıldı bi heves başlıyayım dedim ama tabii içemedim annem yakaladıı sonrada bi daha heves etmedim içmeye şuanda dumanından dahi rahatsız oluyorum öksürük tutuyoo nefes alamıyorum..çevremde içen herkeside sigarayı bırakması için teşvik etmeye çalışıyorum umarım tüm içen kişiler bırakır bırakanlarda bi daha başlamaz..

elmyra

Üye

bende lise zamanında bir bakmıstım neye benziyor diye sadece o oldu içmedim içmiyorum hatta bende içenleri bıraktırmaya calışanlardan biriyim

DiaBLoS

Admin
Hakkınızda hayırlı uğurlu olsun...Takdire şayan bir durum Tebrikler.

ouSahin

Üye
Bir keresinde bir kaç tane içmiştim dahada içmedim düşünmüyorum..

Ama tavsiye ederim Sigara Saglıga ZararLıdır BoL BoL İçin

nokiausers

Kapalı Hesap
arkadaşlar bende dun bıraktım lise hazırlıktan bu yana 6 yıl geçmiş 6 yıldır içiyordum ama dun birden bire sebepsiz bırakı verdım.
şimdi sinir var ve ağzımda acı bir tat vicut nikotin diye yalvarıyor ama havayı alır

cross77

Üye
Bende bırakmayı düşünüyorum defalarca denedim ama kendime güvensizliğimden başaramadım, umarım bu sefer başarabilirim sigarayı bırakmak için kız arkadaşımdan destek alıyorum ...Hayata isteyip de başaramıyacağımız hiç bir şey yok bence ...

Bora

Üye
Ölü konu mezarından uyandırılmış.

cross77

Üye
Hiç bir konu gereksiz değildir kardeş

merhabalar ben ararnıza yeni katıldım arkaadaşlar..

sigarayı bıraktım bitkisel i tablet aldım ismi formulx1 sonunda kurtuldum herkese tavssiye ediyorum. zaten isteyince kurtulmamanız gibi bişey yok herkese dumansız havalar ...

sağlıklı günler diliyorum.....

iyiki bırakmışsın sigaraya zamda geldi