Satılık / Takas SIFIR En Yüksek Kalite Replika 5s Şok Fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3onur5

3onur5

Üye
arkadaşımızın dediği gibi 6589 ların maliyeti yüksektir 1gb ram + 4gb rom varsa 450 den aşşağı düşmemesi gerekir. Şahsen sattım ve elimde stok kalmadı. 1 gömlek altı olan 6582 satıyorum ondan da az kaldı.
yalnız 6572 ler Dual core yani çift çekirdek ve ram 512 olması gerçekten eksi puan çekiyor.
amaca göre alıcı değişir. performans ve oyun için arayanlar 6589 altına inmemelerini tavsiye ederim
ama elimde şık telefon olsun denirse, değerlendirilebilir.
Hayırlı satışlar arkadaşım

6589 modellerini nerden bulabiliriz note 3 yada iphone 5s olanlarini temin ettirebilirmisiniz

cemali74

cemali74

Üye
6589 modellerini nerden bulabiliriz note 3 yada iphone 5s olanlarini temin ettirebilirmisiniz
note 3 lerde 6592 octa core (4+4) çekirdek ve 2gb ram şeklinde üretim yapılmakta, yada daha düşük 6577 veya 6582 çip set kullanılıyor. 6589 olarak note 3 rastlamadım
iph 5s için açıkçası hiç araştırma yapmadım. Kopya ürün satmayı tercih etmiyorum. çünkü Chn liler yazılımla şişirebiliyorlar. ama detaylı bir incelemede ortaya çıkıyor malzemeleri, özellikle antutu falan bunları şişirebiliyorlar.
Onun yerine THL - ZTE - UMI - iNew - Zopo - Star vs. gibi Chn orjinal markaları satmayı tercih ediyorum. Çünkü o ürünlerde sahtekarlığa gitmiyorlar, çünkü markaları karalanma ihtimalleri var...

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
3onur5

3onur5

Üye
note 3 lerde 6592 octa core (4+4) çekirdek ve 2gb ram şeklinde üretim yapılmakta, yada daha düşük 6577 veya 6582 çip set kullanılıyor. 6589 olarak note 3 rastlamadım
iph 5s için açıkçası hiç araştırma yapmadım. Kopya ürün satmayı tercih etmiyorum. çünkü Chn liler yazılımla şişirebiliyorlar. ama detaylı bir incelemede ortaya çıkıyor malzemeleri, özellikle antutu falan bunları şişirebiliyorlar.
Onun yerine THL - ZTE - UMI - iNew - Zopo - Star vs. gibi Chn orjinal markaları satmayı tercih ediyorum. Çünkü o ürünlerde sahtekarlığa gitmiyorlar, çünkü markaları karalanma ihtimalleri var...

inew v3 varmı elinizde yada getirtebilirmisiniz türkiye fiyatları nedir?

cemali74

cemali74

Üye
Açıkçası iNew V3 modeli gelecek
MTK6589 + 4 çekirdek + 1 gb ram + 4gb dahili hafıza + 5" 1280*720 HD ekran + 8 mp kamera + Wifi + GPS + BT vs...
Fiyat bunda biraz yüksek kardeş 470 civarı
buna uyan ve tamamen aynı olan özelliklerde
Umi X1 PRO da elime gelicek fiyat 420 seviyelerinde olacak, donanım tamamen aynıdır ve 2 telefonda gerçekten çok klas durmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt