Satılık / Takas SIFIR En Yüksek Kalite Replika 5s Şok Fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

youngshoot

Üye
    Konu Sahibi
SIFIR En Yüksek Kalite Replika 5s Şok Fiyat
SIFIR Replika Iphone 5s, 3G'li, ios7li
En yüksek kalite, birebir kasa, gerçek çift çekirdek işlemci, gerçek 10gb hafıza, 512mb ram, 8mp kamera (autofocuslu), menülerde ve uygulamalarda birebir ios7 görünümü, gerçek IPS ekran, Multi-touch dokunmatik ekran, Android 4.2.2, en yeni oyunları ve uygulamaları çalıştırır (isteyene kurulu teslim edilir), aynı gün kargo, İstanbul içi elden inceleyerek teslim alma imkanı. Yalnızca 379 TL. İlk 5 siparişte iki adet kılıf ve yüksek kaliteli kulaklık hediye.

Siparişleriniz, sorularınız ve diğer replika modelleri için mesaj ya da mail göndermekten çekinmeyiniz. Mesajlarınız kısa sürede yanıtlanacaktır.
[email protected]

,
,*

HeroMR

HeroMR

Üye
iOS7'li yazmış :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: S.c.k.N

youngshoot

Üye
    Konu Sahibi
Benim mesajım neden silindi ? Yalan mı söyledik ? Adam IOS 7 li yazmış ilanda kandırma var biz doğrusunu yazınca ilan baltalıyor olup iletimiz siliniyor işe bak. Tekrar diyorum cihazın IOS 7 olmayıp ederide 200 TL var yada yoktur.
Replikaların ios7 görünümlü olmayanları da olduğundan replika dilinde bu cihazlar ios7'li diyerek tanıtılır. Konuda ios7 işletim sistemli diye bir ibare yoktur. Ayrıca kandırma olsa konuda ayrıntı niye olsun? Android olduğu ve ios7 görünümlü olduğunu zaten belirtiyorum. Ayrıca bu ürünü 200 liraya bulmanız imkansızdır. Sıfır ve birinci kalite üründür. Yukarıda yazan bilgilerin tamamı gerçektir. Piyasada 450-700 lira satılıyor aynı ürün. Konuyu okumadan gereksiz yorumlar yapmazsanız memnun olurum.
Başında ios7 görünümlü değil ios7li yazıyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Konuyu okumanızı tavsiye ederim.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
512 RAM kötü

AdemOyuklu

Üye
son oluru nedir ? birden fazla 3- 4 tane almayı düşünüyoruz.

son olurunu belirtirmisiniz.

youngshoot

Üye
    Konu Sahibi
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
1gb ramli 0 mtk6589 olani 300 e aldim ;)

youngshoot

Üye
    Konu Sahibi
1gb ramli 0 mtk6589 olani 300 e aldim ;)
Muhtemelen kandırıldınız ya da sorunlu bir ikinci el cihaz aldınız :) 6589'un maliyeti bile söylediğiniz fiyatın çok üzerinde. Replika satanlar genellikle üründe yazan rakamları gerçekmiş gibi sattığından siz de bu tuzağa düşmüş olabilirsiniz. Piyasadaki birinci kalite ve alt kalite cihazların yüzde sekseninde 6589 yazar. Ama tabii bu gerçek değil. Çoğu 6572 bile değil. 6577 ve 6575 gibi daha alt modeller.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
telefona mrk6589 rom attim sorun yok kullanim sorunu vs. sizin ürünün firmasi nedir?

youngshoot

Üye
    Konu Sahibi
telefona mrk6589 rom attim sorun yok kullanim sorunu vs. sizin ürünün firmasi nedir?

Bahsettiğiniz işlem cihazın 6589 olduğunu göstermez. 8-10 uygulama açıkken alacağınız bir işlemci raporundan cihazın performansını görebilirsiniz.

3mreBulut

3mreBulut

Üye
NOKIA 701 ile TAKAS DÜŞÜNÜRMÜSÜN / İSTANBUL

youngshoot

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 işime yaramıyor. Teşekkürler.

kemsaf

kemsaf

Üye
replıka ıphone ların hıcbırınde mtk6589 yoktur

cemali74

cemali74

Üye
Muhtemelen kandırıldınız ya da sorunlu bir ikinci el cihaz aldınız :) 6589'un maliyeti bile söylediğiniz fiyatın çok üzerinde. Replika satanlar genellikle üründe yazan rakamları gerçekmiş gibi sattığından siz de bu tuzağa düşmüş olabilirsiniz. Piyasadaki birinci kalite ve alt kalite cihazların yüzde sekseninde 6589 yazar. Ama tabii bu gerçek değil. Çoğu 6572 bile değil. 6577 ve 6575 gibi daha alt modeller.

arkadaşımızın dediği gibi 6589 ların maliyeti yüksektir 1gb ram + 4gb rom varsa 450 den aşşağı düşmemesi gerekir. Şahsen sattım ve elimde stok kalmadı. 1 gömlek altı olan 6582 satıyorum ondan da az kaldı.
yalnız 6572 ler Dual core yani çift çekirdek ve ram 512 olması gerçekten eksi puan çekiyor.
amaca göre alıcı değişir. performans ve oyun için arayanlar 6589 altına inmemelerini tavsiye ederim
ama elimde şık telefon olsun denirse, değerlendirilebilir.
Hayırlı satışlar arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt