shsh kaydı olmaksızın 4.0.2 den 4.0.1 ve 4.0 a dönüş 3gs 3g ve 2g için

masmamy

Üye
Allah razı olsun kardesım once downgarde yaptım sonra jailbreak en son unlocked.. cok tskrler

sonsuz..

Üye
ben 3G kullanıcısıyım 4.0.1 den 3.1.3 e düşürmeye çalıştım olmadı ve tel gümledi. ekranda itunes ve kablo bağlantısı resmi çıktı. artık restore de edemiyorum yarıda kalıp hata msj ı veriyor napmam lazım yardım edr misiniz.

Nadir

Emekli Yönetici
windows kullanıyorsan recboot for win bul netten pc de aç exit recovery ye bas açılır.

arkadaşlar 3g ve 3gs de de normal yoldan düşüm mümkün sadece 3194 hatası alırsınız onuda bilgisayarın host ayarlarını yapacaksınız

sonsuz..

Üye
recboot v1.0.1 var bende ama dosya içerisinde LibUSB Win32 0.1.12.2 yazan bi dosya var ona tıkladım bişey değişmedi.

--------------- Ekleme ---------------

itunes 10 u yükledim onunlada denedim yine bişey yok

Nadir

Emekli Yönetici
ona değil RecBoot.exe var ona tıkla.senden netframework isteyecek netten 4.0 olanını indir yükle çalışacak.

sonsuz..

Üye
dediğin gibi bişey bulamadım ama RecBoot v1.0.1olan yere tıkladım net frame 4 ü istedi şimdi indiriyorum bakalım düzelecekmi, ayrıca ilgin için çok teşekkür ederim

polkab

Üye
Teşekkürler kardeşim dediklerini aynen uyguladım 4.0.2 den 4.0'a dowgrade yaptım sonra jb ve unlock yaptım ellerine sağlık

sonsuz..

Üye
denedim net frame 4 ü indirdim yine olmadı

Host dosyası yüklenmiyor error veriyor linki yenileyebilir misin

süpersin dostumya çook elerine sağlık konu için 2 3 haftadır yapamıyorum gerçekten çok saaol herşey gönlünce olsun tekrar teşekür edreim saol

Jiflex

Üye
Host dosyasını değiştirmeden önce sürekli hata alıyordum. Hosts dosyasını değiştirdim ve şu anda restore ediyor gibi görünüyor. Ekranda ilerleme var.. İnşallah olacak gibi. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

arkadaşlar ek programlara gerek yok normal restore yoluyla 4.0.2 den 4.0.1 e 4.0.1 den 4.0 a düşmek mümkün yedek programlara ihtiyaç yok

kenjin67

Üye
Yanlışlıkla İphone 4 ümü 4.0.2 den 4.1 e yükseltmiştim.Senin söylediğin şekilde iphone 4 üm şimdi tekrar 4.0.2 oldu.Sadece umbrella 4.1.4 le kick yaptım.
Herkesin yazdıklarını denemiştim.ama bir türlü 4.0.2 ye düşürememiştim.
Teşekkürler

ehliyet

Üye
Merhaba,
Ben yurtdışından 32g 3gs bir cihaz aldım geldiğimde çalışıyordu aldığım yerde de çalışıyordu. Ben gelince cihazın versiyonunu itunes dan update komutu ile yükseltme gafletinde bulundum. Şimdi sizin söylediğiniz işlemleri yapmaya çalışıyorum ama bir yere kadar geliyor takılıyor. Redsnow da Waiting for reboot ekranında kalıyor.

Yapamadılarım.
1- universal sim kart ne demek anlamadım. Benim oradan alırken kullanımlı aldım. Ama demek ki üzerinde eski bir yazılım vardı ben güncelleyince gitti. Orange kartım var Fildişi sahillerinden aldım cihazı. Bu aktivasyon işlemi nasıl yapılıyor onu açıklarmısınız.
2- Acil cağrılar ekranında kaldım oradan ileri gidemiyorum. Cİhaz açılmıyor yani.

Yardımcı olacak arkdaş için teşekkür ederim

rapege

Üye

version kaç?

slm arkadaslar (ek programlara gerek yok normal restore yoluyla 4.0.2 den 4.0.1 e 4.0.1 den 4.0 a düşmek mümkün ) diyosun bunu nasil yapiyoz kardes banada acil lazim tarifini yaparsan sevinirim tsklr

arslan

Üye
herkeze merhaba bu yöntemi ilk yazıldıgında denemiştim 4.0.2 olan 3gs cihazı tekrar 4.0.1 e indirmiştim fakat 2 tane 3gs de bu işlem olmadı şuandada elimde 3gs cihaz var 4.0.2 den 4.0.1 e düşüremiyorum herşey oldugu yapıldı baska bir 3gs de denedim bu işlemi oldu ama bu cihazda neden olmuyor ?

Nadir

Emekli Yönetici
o yapabildiğin 3gs nin büyük ihtimal shsh kaydı alınmıştır,diğerlerinin yoktur.başka açıklaması olamaz.

arslan

Üye
şuanda elimde 3.1.2 version 3gs var ama cihaz recovery modda kalmış çıkmıyor bunun shsh yedegini 3gs 3.1.2 olarak alamıyorum nasıl alıp cihazı 3gs 4.0.1 version yüklerim teşekkürler

arkadaslar 2 hafta önce amerikadan 3gs aldım 4.0.2 sürümü vardı ve sim kilitliydi burdaki yönergelere göre acmaya calıstım 3194 hatası aldım host ve dns ayarlarımı değiştirdim ama olmadı. şu an telefon acılmıo hiç bi ekran gözükmüo ne yapcam??
windows vista da denedim Xp dede denedim aynı hatayı aldım

shsh kaydın gerekiyordu falan demeyin eğer öyle bişi gerekiyorsa niye en başta yazılmadı bileydik alırdık