Shockwawe N8 Edition [Rm-356 V60.0.003] C6V41.0.010

Sponsorlu Bağlantılar

sanalbela37

sanalbela37

Üye
peki çok sağol teşekkür ederim kardeşş..

birfidan

Üye
link ölmüş yeni upload edermisin lütfen

tzilayaz

Üye
Dostum multiupload patlamış, link'i yeniler misin?

tzilayaz

Üye
link'i yenilemeyecek misin?

xhelalim

xhelalim

Üye
bu cfw yi kullanıyorum fakat Temasını başka bi yerde bulamadım symbian modder sama zahmet temayı upload edermisin

vanim5

Üye
link kırık :(

yanlizsevdali

Üye
link ölü

ua_mustafa_20

Üye
elınde olan varsa upload etsin

mertko12

mertko12

Üye
yaw arkadadş niye mediafire rapidshare varken buraya yüklüyson tamamen eziyet:ehe 4shard'a yükle ama birisi yasaklı der. ulan dns ayarlarını değştirip girin neden bu kadar zorluoyrusnuz dns ayarını değiştiremiyorsanızda:vur

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yaw arkadadş niye mediafire rapidshare varken buraya yüklüyson tamamen eziyet:ehe 4shard'a yükle ama birisi yasaklı der. ulan dns ayarlarını değştirip girin neden bu kadar zorluoyrusnuz dns ayarını değiştiremiyorsanızda:vur

multiupload sitesi kapandı

asa_203

Üye
bir şeyi merak ediyorum acaba
5800 İçin En Gelişmiş CFW'ler

Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Xperience Resurrection Vol.1 [5800 Rm-356] Power! [V60.0.003]

yada farklı cfw leri yukledıkten sonra eski orjinal telefona geri dönmek mümkün oluyormu eğer mümkünse bende cfw işine başlamak istiyorum mejaı bekliyorum saygılar uğrşanların eline sağlık...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bir şeyi merak ediyorum acaba
5800 İçin En Gelişmiş CFW'ler

Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Xperience Resurrection Vol.1 [5800 Rm-356] Power! [V60.0.003]

yada farklı cfw leri yukledıkten sonra eski orjinal telefona geri dönmek mümkün oluyormu eğer mümkünse bende cfw işine başlamak istiyorum mejaı bekliyorum saygılar uğrşanların eline sağlık...
mümkündür aynı şekilde orjinal yazılımı indrip telefona yükleyebiliyosun :oke:

asa_203

Üye
bide multiupload kapanmış mı ne alternatif link yok mu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
malesef yok belki hani bir site var siteye site adresini yazıyosun önceki bir tarihteki halini açabiliyosun belki öyle yapılabilir

asa_203

Üye
malesef yok belki hani bir site var siteye site adresini yazıyosun önceki bir tarihteki halini açabiliyosun belki öyle yapılabilir
kardeşim güzek diosunda 1 ssattir araştırıyorum birçok dns denedim olmadı yani hani elinizde varsa biriniz uplayabilirseniz iyi olur.

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]konu ölmüş :([/SIZE][/COLOR]

x-scarface

x-scarface

Üye
bunlar furkanın cfwsi ama sanırım o dersler icin elini çekti bir süre dönünce çaresine bakacaktır.

türkyılmaz

Üye
Link olmus

Üst Alt