Shockwawe N8 Edition [Rm-356 V60.0.003] C6V41.0.010

Sponsorlu Bağlantılar

gezginci01

gezginci01

Üye
Silinen bileşenlerlerde mesaj okuyucunun yazdıgını dikkat edemedim sanırım
Peki bu bileşini nasıl geri getirebilirim :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
al sana 3'lü paket ;)

• Beğen
Tepkiler: gezginci01
gezginci01

gezginci01

Üye
al sana 3'lü paket ;)
Çok teşşükkürler çok makbule geçti :)

Bir konuda da yardımına ihtiyacım var bu cihaz bilgisinin bulunduğu yerdeki Model ismini vede Tür ü değiştirmeek istiyorum.

modeli c6-00 ve değişebiliyorsa türüde rm-612 yapsam sorun çıkarmı sence?
aslında model den korkum yokda türden biraz şüpheliyim :D

dj_onur

dj_onur

Üye
Çok teşşükkürler çok makbule geçti :)

Bir konuda da yardımına ihtiyacım var bu cihaz bilgisinin bulunduğu yerdeki Model ismini vede Tür ü değiştirmeek istiyorum.

modeli c6-00 ve değişebiliyorsa türüde rm-612 yapsam sorun çıkarmı sence?
aslında model den korkum yokda türden biraz şüpheliyim :D

Ewet hanqı pro kullancz?

gezginci01

gezginci01

Üye
Mooding-tool diye mod tool programı ile değiştirebilirsin program hakkında araştırma yaparsan yardımı olur ::)
Yinede bulduğum linki paylaşayim

dj_onur

dj_onur

Üye
Kardes tskkrler de sen yaptn denedn mi?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir sorun yok arkadaşım o program yeni başlayanlar için ideal :D

hakan_maxicep

hakan_maxicep

Üye
tesekkürler

*-king-*

*-king-*

Üye
kurdum bir sorun olursa yazarım

worm35

Üye
Çok hoşuma gitti. Aslında ben Anna ikonları sevmiyorum, daha ağırlıklı N8 ikonları hoşuma gidiyor. Xperience Final'i kullanırken aklıma iki şey geldi, 1.'si N8 ikonlar, 2.'si C6 arayüzü. İkisi de olmuş. Hızdan sorun yok. Galerinin yeni görünümü süper. Müzik çalarda da kasma yapmıyor. Nokia Pure fontunu ilk defa görüyorum ama çok beğendim. Fakat farkettiğim sorunlardan biri Web Tarayıcısında seçenekleri açan menünün tuşuna bastığımda bazen ( Hatta bazen çıldırtçak noktada ) cevap vermiyor. Tema efektleri akıcı fakat bazen açık olsa da menüden alt klasöre geçiş efekti çalışmıyor, haberinize. Ellerinize sağlık.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
klasör efektleri c6 tuş kilidinden kaynaklı.onu v1.1'de C5-03'e çeviricem ve sorun ortadan kalkacak.web tarayıcıda daha öyle bi sorun yaşamadım.

Ali Emre Çirik

Üye
symbian seni bulmam iyi oldu bi forum sitesinde shockwawe 1.1 çıkartacağını söylemiştin ne zamana çıkarırsın acep ?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
10 gün sonra.

coskunsaglam

Üye
hocam n8 menü n8 klavye n8 ekranı yamalarını paylaşabilir misin

JRValantin3

JRValantin3

Üye
Furkan, anna ikonlu bi tema uygulasam klasör ikonlarında sıkıntı olur mu ? Değişmeme gibi ?

sanalbela37

sanalbela37

Üye
hocam çok güzel olmuş ama ben V52.0.101 sürümü var kurmak için ne yapmam gerekiyor.. teşekkürler..

----------Eklendi @ 16:49:31 ---------- Yazıldı @ 15:38:38 ----------

yardım edebilecek olan yok mu bana çok hoşuma gitti ama sürümden dolayı ne yapacağımı bilemiyorum.. yardım edin lütfen..

*-king-*

*-king-*

Üye
hocam çok güzel olmuş ama ben V52.0.101 sürümü var kurmak için ne yapmam gerekiyor.. teşekkürler..

----------Eklendi @ 16:49:31 ---------- Yazıldı @ 15:38:38 ----------

yardım edebilecek olan yok mu bana çok hoşuma gitti ama sürümden dolayı ne yapacağımı bilemiyorum.. yardım edin lütfen..

direk kurabılırsın nasılsa surum yukseltıceksn

sanalbela37

sanalbela37

Üye
sorun olmaz yani demi kardeş.. ??

Üst Alt