Shockwawe N8 Edition [Rm-356 V60.0.003] C6V41.0.010

Sponsorlu Bağlantılar

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Çok Teşekkür Ederim. Eline Sağlık.

----------Eklendi @ 23:48:12 ---------- Yazıldı @ 23:29:09 ----------

Üstad ben cfw yapımcılarına akıl vermeyi pek sevmem ama Şu *#0000# yapınca açılan yerde v41 falan yazıyor ya 1. sırada ki kısmı v60.0.003 yaparsan pc suite telefon yazılımı için güncelleştirme göstermiyor. Ovi suite de sorunsuz çalıştı belki bununla belki bir alakası vardır. Yine de benden ufak bir öneri. Tekrar eline Sağlık. Teşekkürler...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
tamam yazılım güncelleme için 5800 orijinal versiyon dosyalarını atarız

PuGatorY

PuGatorY

Üye
güzel olmuş ama daha iyi olabilirdi eline sağlık

burangokhan

Üye
güzel bir CFW ye benziyor indirdim ama daha kurmadım. bu mesaj okuyucuyu nasıl yükleyebiliriz. bu konuda yardım etsen sevinirim. simdiden tsk edr.

Mert045

Mert045

Üye
:tşk:

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Abi sen cfw de bir numarasın. Katılsana TCK'ya ;) Tam istediğim cfwler çıkarıyorsun. Ellerine sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş. Tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
T.C.K'ya katılmak için tecrubem fazla gelir :) ben tek başıma iyiyim ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Abi sen cfw de bir numarasın. Katılsana TCK'ya ;) Tam istediğim cfwler çıkarıyorsun. Ellerine sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş. Tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim...

5800 için başka modder almıyoruz. Yapılan tüm istekleri geri çevirdik. 5800 dışındaki modderleri alıyoruz. Onlar için kontenjan açığı var.

Örnek:

performans için ben modderlık alabilirm.:P

Benim Cevabım:

Kota doldu :D. Yani 5800 için kontenjan doldu :)

burangokhan

Üye
kardes e:/videos'ta zaten yine de görmüyor cözüm için ne yapabiliriz

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
E:\video klasöründen okunur

Mert045

Mert045

Üye
dün yükledim çok güzel bunu kullanırım artık . Hızlı ve görsellik güzel . Dokunmatik çok hassas bizim 5800 bastırmatikti simdi dokunmatik oldu :D iyi ki anna ikon yok hiç sevmiyorum onu neyse tekrar :tşk:

Mert045

Mert045

Üye
ahhhh yeahh :D

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
dün yükledim çok güzel bunu kullanırım artık . Hızlı ve görsellik güzel . Dokunmatik çok hassas bizim 5800 bastırmatikti simdi dokunmatik oldu :D iyi ki anna ikon yok hiç sevmiyorum onu neyse tekrar :tşk:

güle güle kullan :D

Mert045

Mert045

Üye
Bi sorun var bunun güvenlik kodu 12345 değil :$

Mert045

Mert045

Üye
Cevap verirsen iyi olur .

Mert045

Mert045

Üye
Kendi kodumu da unuttum malesef . Ben flash atınca kod sıfırlanıyo diye biliyordum

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ben bi araştırma yapayım da müsait olunca sana bilgi vericem :oke:

gezginci01

gezginci01

Üye
Eline sağlık güzel bir cfw olmuş diğer cfw lerinize nazaran hızlı şuan da kullanmaktayım ama bir sorunum var !

Konu mesaj okuyucu ve "Aylin" nokia sitesinden indirdigim mesaj okuyucu sis dosyalarını kurmama ragmen ne simgeleri geliyor nede arayanın ismini telefuz etmiyor. Arayanın ismini okuma ve mesaj okuma sisteminde sorun var.

Aylinsiz bir cfw düşüneyemiyorum vede aylin olmayan bir cwf kullanmak da hoş olmuyor.

o bir yaşam tarzı: Örnek verecek olursak, Bir topluluk içerisinde son ses arayanın sesini haykkırmasına hastayım :)

Aylin konusunda bir çözüm bulabilirsen sevinirim.

İyi çalışmalar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık güzel bir cfw olmuş diğer cfw lerinize nazaran hızlı şuan da kullanmaktayım ama bir sorunum var !

Konu mesaj okuyucu ve "Aylin" nokia sitesinden indirdigim mesaj okuyucu sis dosyalarını kurmama ragmen ne simgeleri geliyor nede arayanın ismini telefuz etmiyor. Arayanın ismini okuma ve mesaj okuma sisteminde sorun var.

Aylinsiz bir cfw düşüneyemiyorum vede aylin olmayan bir cwf kullanmak da hoş olmuyor.

o bir yaşam tarzı: Örnek verecek olursak, Bir topluluk içerisinde son ses arayanın sesini haykkırmasına hastayım :)

Aylin konusunda bir çözüm bulabilirsen sevinirim.

İyi çalışmalar

mesaj okuyucu silinmiş,aylin kursan ne işe yarar ki?

Üst Alt