Praet0r2 Üye Konu Sahibi oyun oynamadığım için hayır bi tek online oynanan santrac çevirdim oda handi idi
ali_800 Üye oyunlar güzel çevriliyorda aslında uzun zamanda biter - - - Eklendi - - - ve sorunsuz şekilde çalışıyo
oyunlar güzel çevriliyorda aslında uzun zamanda biter - - - Eklendi - - - ve sorunsuz şekilde çalışıyo
Praet0r2 Üye Konu Sahibi bana diyorsan mesut çeviride hepsini çevirdim de bazı yerlerde anlam biraz değişik olmuş ama isteyen geliştirebilir
bana diyorsan mesut çeviride hepsini çevirdim de bazı yerlerde anlam biraz değişik olmuş ama isteyen geliştirebilir
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Praet0r2' Alıntı: bana diyorsan mesut çeviride hepsini çevirdim de bazı yerlerde anlam biraz değişik olmuş ama isteyen geliştirebilir Genişletmek için tıkla ... denememiştim abi yazılanlardan eksik var gibi hissettim çevrildi ise çevirmeye gerek yok
Praet0r2' Alıntı: bana diyorsan mesut çeviride hepsini çevirdim de bazı yerlerde anlam biraz değişik olmuş ama isteyen geliştirebilir Genişletmek için tıkla ... denememiştim abi yazılanlardan eksik var gibi hissettim çevrildi ise çevirmeye gerek yok
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Praet0r2' Alıntı: istersen sana uygun olanı yollayım biliyorsun sen Genişletmek için tıkla ... teşekkürler abi biraz yoğunum bu iki ay
Praet0r2' Alıntı: istersen sana uygun olanı yollayım biliyorsun sen Genişletmek için tıkla ... teşekkürler abi biraz yoğunum bu iki ay
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Praet0r2' Alıntı: tamam lazım olursa bi pm yeter Genişletmek için tıkla ... sağol abi teşekkür ederim
Praet0r2' Alıntı: tamam lazım olursa bi pm yeter Genişletmek için tıkla ... sağol abi teşekkür ederim