Shazam için bir yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
Shazam için bir yardım lütfen.
arkadaşlar merhaba. Biliyorum çok defa açıldı bu konu hepsini de araştırdım fakat adam gibi shazamın versiyonunu bulamadım. Soundhound shazamdaki kullanış rahatlığını vermedi malesef. yabancı sitelere de baktım bulamadım versiyonunu. tagleri silmek silip kurmak falan hiç işe yaramadı. eğer bir çözüm bilen arkadaş varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
son vrsiyon iyi kardeş

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
usta anlamadım tam ? ben bu 5 şarkı olayının kalkmasını istiyorum. Ben sürekli kullanıyorum bu programı hatta internet paketi almamın asıl sebeplerinden biridir. Son versiyonunu da kurdum ama gene yükseltmek zorundasın diyor yeni şarkı bulmuyor ? :(

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Birileri kaldır oviden tekrar kur.5 hak daha gelir diyordu.Ben denemedim sadece okuduğumu yazdım.Ama kesin olan bir şey her flash sonrasu o hakkın yenilendiğini :) Buna benzer konular vardı.Bir araştır derim.

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım hocam. flash falan atmam fakat tag silme, silip kurma( 3 farklı versiyondan) vs. gibi bir çok şey yaptım fakat hiçbiri çözüm olmadı. Yok mu ki bunun kırılmış bir versiyonu ?

eren3546

eren3546

Üye
arkadaşlar merhaba. Biliyorum çok defa açıldı bu konu hepsini de araştırdım fakat adam gibi shazamın versiyonunu bulamadım. Soundhound shazamdaki kullanış rahatlığını vermedi malesef. yabancı sitelere de baktım bulamadım versiyonunu. tagleri silmek silip kurmak falan hiç işe yaramadı. eğer bir çözüm bilen arkadaş varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.

şu an kullandığım bi tane var 30günlük tam sürüm sınırsız taglama

qfs.mobi/f264073

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
O Hakkın Sıfırlanması Olayı Aslında Şu Şekilde; Bir Dosya Var Bu Kaydı Tutan, Programı Silsenizde Bu Dosya Kalıyor. Onu Bulup Sürekli Olarak Silersen Zannediyorum Program Kapanana Kadar Kullanırsın :)
Flash Atmana Gerek Yok Hard Format Atsanda Aynı Şey :)

sykry

Üye
Para verip satın al :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt