Niizuma.Eiji
Üye
Yani..
Android dediğin şey 2003'te geliştirilmeye başlanmış ve 2007'de duyurulmuş bir sistemdir.Windows Phone ise sadece 2 yıldır var piyasada...
arkadaş sonuçta bu wp windows mobileın yeni sürümü ne iki yılı?
arkadaş sonuçta bu wp windows mobileın yeni sürümü ne iki yılı?
windows mobile ile windows phone elma ile armut kadar bile birbirine benzemiyor birkere herşeyden once windows mobile pda işletim sistemiydi windowsphone ise smartphone işletim sistemi. Cekirdeginden arayuzune dosya uzantisina yazim ve kodlama diline kadar farkli anlamiyorum bir insan bilmiyorsa da biliyormuş gibi ahkam kesmemeli bence.
bu arada windows mobile tutmadi diye kotu bir sistem gibi algilanmasin o donemde cikan wm cihazlarin neredeyse hepsine android kuruldu. Ayrica wm olarak da son derece yetenekli bir sistemdi sadece kullanimi cok zor ileri derece kullanicilar icin yapilmiş gibiydi
windows mobile ile windows phone elma ile armut kadar bile birbirine benzemiyor birkere herşeyden once windows mobile pda işletim sistemiydi windowsphone ise smartphone işletim sistemi. Cekirdeginden arayuzune dosya uzantisina yazim ve kodlama diline kadar farkli anlamiyorum bir insan bilmiyorsa da biliyormuş gibi ahkam kesmemeli bence.
Sakin ol hünkarım
sakinim hunkarim ama bilincsizligini kabul etmeyerek bildiginin dogru oldugu saplantisina duşmuş ve bilincli insanlara saygi gostermeyenlerin burada insanlari germeye hakki yok.
sakinim hunkarim ama bilincsizligini kabul etmeyerek bildiginin dogru oldugu saplantisina duşmuş ve bilincli insanlara saygi gostermeyenlerin burada insanlari germeye hakki yok.
Zaten arkadaş sonsuz gün banlanmış olacağı buydu.İnşallah fanlıktan kurtulana kadar bir daha uğramaz buralara...
[ENGİN];4836909' Alıntı:
banlayan arkadaşın elleri dert görmesin tuttuğu altın olsun ne diyim.İlk kez banlanan biri için bu kadar sevindim desem yalan olmaz heralde.Oh be kurtulduk bir fanatikten
[ENGİN];4836944' Alıntı:laftan anlayacaksa uğraşırım yoksa hiiiç umrumda olmaz önce saygı olmalı kişide...!
Arkadaşlar kimsenin ceza almasını istemiyoruz ama forumun huzurunu kasıtlı olarak bozmaya çalışanları da aramızda tutamayız adı geçen kişi forumdan uzaklaştırıldıgına göre artık konuyu daha fazla bu mesajlarla kirletmeyelim anlayışınız için teşekkürler.
Arkadaşlar kimsenin ceza almasını istemiyoruz ama forumun huzurunu kasıtlı olarak bozmaya çalışanları da aramızda tutamayız adı geçen kişi forumdan uzaklaştırıldıgına göre artık konuyu daha fazla bu mesajlarla kirletmeyelim anlayışınız için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?