papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Fazla bir bilgim yok yanlış olmasın ama lumialarin menüsü falan biraz daha basit stabilligi ondandir android daha karışık bir sistem ondan takılmalar olabiliyor ama düşük sistemli telefonlarda sgs2 de hiç takılma yaşamadım
bugün s3'ü inceledim satıcı/adam öve öve bitiremedi cihazı. Android mi? Windows phone mu? Dedim adam windows phone'un devri bitti diyo.
bugün s3'ü inceledim satıcı/adam öve öve bitiremedi cihazı. Android mi? Windows phone mu? Dedim adam windows phone'un devri bitti diyo.
Çoğu telefoncu telefondan anlamıyor malesef.İnsanları yanlış yönlendirip o kişiye uygun olmayan telefonlar aldırabiliyor.Sonra o bilinçsizce telefon alan kişiler aldıkları telefon markasını bilinçsizce kötülüyorlar.
veya telefondan anlamayan saticinin yonlendirmesiyle aldigi cihazi dunyanin en iyisi zannedip yorum yapiyorlar. Eşimin eniştesi sgs2 almiş benim lumia900u gorunce: ne guzel telefon bu boyle android var mi bunda dedi
Beyfendinin kafa iyi mi?
Aynen.o adam ne anlar kaçta tane telefoncuyla konuştum birşeyden anladıkları yok
Aynen abi[ENGİN];4832526' Alıntı:zeki adammış beya! İleri görüşlümü desem ne desem daha piyasaya çıkmamış sistemın geleceğini görmüş yahu
Kafası iyidi galiba...
Katılıyorum...Çoğu telefoncu telefondan anlamıyor malesef.İnsanları yanlış yönlendirip o kişiye uygun olmayan telefonlar aldırabiliyor.Sonra o bilinçsizce telefon alan kişiler aldıkları telefon markasını bilinçsizce kötülüyorlar.
veya telefondan anlamayan saticinin yonlendirmesiyle aldigi cihazi dunyanin en iyisi zannedip yorum yapiyorlar. Eşimin eniştesi sgs2 almiş benim lumia900u gorunce: ne guzel telefon bu boyle android var mi bunda dedi
Adama göre yok işte...Omnia 7 falan var yav nasıl yok Wp'li telefonu
Adama göre yok işte...Hem de bunu söyleyen ... neyse reklam yapmayalım en iyisi...
wp bi ise yaramaz kac yildir var nokiami yukseltcek bos cabalar bunlar s2 ve s3 de lumiadan iyidir androidin 10dabiri degil wp
Allah aşkına sen nasıl bilinçsiz bir kullanıcısın sen nasıl bir fandroid'sin...Wp kaç yıldır var bana söyler misin.Android'ten IOS'tan daha mı eski ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?