Şeytan Diyorki; "Git Sırf Fp1 Olsun Diye 2. Nesil Telefon Al" Alayım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye

:oke: mantıklı olanda bu ama ben lumialar için de en az bir yıl beklemek gerek derim çünkü çok daha iyi modelleri gelecek
lumialar gelse zaten türkiyede çok satacağına eminim nokianın tüm dünyada çizilen imajı türkiyede hala yerini koruyor ah bide google ın artık bayan android reklemları olmasa...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kesinlikle örneğin c7 ile 701 gibi olacak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen c7 alan 701 görünce pişman oldu ben direk 701 aldım kafa rahat :ehe

asigsasi

asigsasi

Üye
ben şu an lumia 900 merakla bekliyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
harika cihaz videolarını izledim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu arada bu şeytan Nokia biliyorsunuz değil mi ? :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle tam şam şeytanı :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
1-2 ay bekle zaten gelcek güncelleme boşuna para ödeme...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
ztn vazgeçtim almycam bişey artk gelirse şu var olup olmadığını bilmedigim 801 modelini alırım.(hani şu lumia ve n9 tasarımlı symbian model) eğer o model yoksa lumia 800 ya da 900.

Nokiadan vazgeçmem ve artık oyun ve uygulama derdım de olmayacaksa wp de satın alırım öyle kullanırım. Ki zaten onun da bi yolu bulunur elbet beleşe oyun yüklemenin.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
801 konsept hocam öle bi cihaz yok lumia900 tavsiye ederim

SilentOne

SilentOne

Üye
sırf kamerası için isityorum 808 i ama test edicem once telefonu yoksa bnde 900 yada çift çekirdekli lumiaları bekleyecem

asigsasi

asigsasi

Üye
daha iyisi çıkana kadar en iyisi lumia 900 diyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ama daha iyisi de kesin çıkacak insanın aklı kalıyor.. Yoksa kimsenin lumia900 den şüphesi yok

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
wp kullanımı nasıl olur bilmiyorum. Çok karışık ama çok sade gbi kafam karıştı. Bi symbiana göre artı ve eksileri neler? Donanım yönünden değil yapbilceklerimin sınırı açısından. Mesela ben bluetoothla maus bağladım otg ile klavye telefonu televizyona taktım internete grdm. Böyle uçuk şeyleri yaparmı wp. Birde iphone gbi kapalı kutu gbimi. Atıyorum oyun yükliycem nasıl yüklenir? Yada program tema vs.?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
wp kullanımı nasıl olur bilmiyorum. Çok karışık ama çok sade gbi kafam karıştı. Bi symbiana göre artı ve eksileri neler? Donanım yönünden değil yapbilceklerimin sınırı açısından. Mesela ben bluetoothla maus bağladım otg ile klavye telefonu televizyona taktım internete grdm. Böyle uçuk şeyleri yaparmı wp. Birde iphone gbi kapalı kutu gbimi. Atıyorum oyun yükliycem nasıl yüklenir? Yada program tema vs.?
Bence WP çok da madah bir işletim sistemi değil Nokia Belle kadar yetenekli değil. usb on the go desteği yok, ben bugüne kadar izlediğim videolarda bekleme ekranını da göremedim. Arayüz fazla sade widget olayı da yok. Stabilite on numara, hızlı, Oyun yükleme işi kolay yani yapılır. Tema yüklenebileceğini de sanmıyorum zaten nasıl tema olabilir ki buna. WP8 umarım daha güzel hoş bir işletim sistemi olur koskoca Microsoft yani geliştirir kendini diye düşünüyor ve umuyorum. Son olarak Lumia 900 candır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt