Şeytan Diyorki; "Git Sırf Fp1 Olsun Diye 2. Nesil Telefon Al" Alayım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Şeytan Diyorki; "Git Sırf Fp1 Olsun Diye 2. Nesil Telefon Al" Alayım mı?
N'payım alınır mı? Güncelleme gelcek derseniz daha gelip gelmeyeceği belli değil. Gelse bile Allah bilir ne zaman...

• Beğen
Tepkiler: Nextman

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
cuma saati şeytani karıştırma işlerine sonra çok üzülürsün

u_cosar

u_cosar

Üye
Yapma gerek yok bir güncelleme için telefon almaya

Kaya0362

Üye
sinirlenme arkadaş elindekiyle yetin sen bu olanlardan sonra 2.nesil telefon alıyımmı diye sorarsan bu adam aklınımı kaçırmış diye sorarım:)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bencede gerek yok kardeş boşa para harcarsın :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yeni cihaza ihtiyacın varsa al yoksa sırf güncelleme için alma alıcaksan da 701 al seni 2 sene götürür

_ardaa

_ardaa

Üye
Her güncelleme için ayrı telefon mu alacaksın:hmmm

uruno

uruno

Üye
Yok be abi senin teli taş çatlasın 400 sayarlar üste 400 daha koyup fark olarak ne satın alacaksın biraz ghz biraz widget html 5 tarayıcı deyermi sor kendine

slant1111

slant1111

Üye
neee,yanlış okudum inşallah.sakın .d

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Alma dostum büyük hata olur . Eğer yeni telefon alacaksan ve Nokia olacaksa Lumia'ları bekle derim . :oke:

ANIL

ANIL

Admin
1.nesilede güncelleme gelecektir merak etmeyin..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bencede lumia yerinde bir tercih olur..nokia'dan şaşmayı düşünmüyorum o yüzden lumia alırım..symbianların tadına baktık ne de olsa..

ANIL

ANIL

Admin
Aynı fikirdeyim. Belle kullanan birisinin tekrar belle ile devam etmesi hiç bir şey kazandırmaz. Telefonlar arasında çok performans farkı yok.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
güncelleme için telefon mu alınır yaw :S yakında lumialar gelir alcaksan madem bekle de onlardan al şahsen ben lumia 900 e ısındım bu aralar sanrsam gelnce ondan alabilrm ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen lumiaları beklemek mantıklı

doctorrr

doctorrr

Üye
o lumialar varya o lumialar off beaaa....

FastBreaker

FastBreaker

Üye
bi güncelleştirme için telefon mu alınır şaka mı bu :)

luckysleven

luckysleven

Üye
nokia modellerinden pek anlamam ama gördüğüm kadarı ile elindeki telefonu satıp tekrar nokia ile devam edeceksen 701 den başka alternatifin yok şimdilik .. c7 ile 701 arasında aman aman bir fark yok yani bir güncelleme için değmez ki güncelleme de öyle telefon sattıracak bir cinsten değil .. ama elinde c6-01 yada n8 falan olsaydı şeytanı bile bekleme derdim . oda güncelleme yüzünden değil düzene ayak uydur diye :oke:

PriZm

PriZm

Üye
sırf pr1 ve gelecek olan pr2 için 2. nesil symbian almak mantıksızlık olur.onun yerine Lumia serisine veya benzer fiyattaki androidlere bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt