Alma dostum büyük hata olur . Eğer yeni telefon alacaksan ve Nokia olacaksa Lumia'ları bekle derim .![]()

haklısın N8 den sonra onu aratmayacak bir telefon alırsam ya 900 alırım yada 808 tasarımında aynı özelliklerde bir lumia çıkarırlarsa onu alırım. Abi satmaya niyetliysen telefonunu alıcaksan lumia serisinden bir tel araştır sevmediğimden değil ama symbian alma ölü artık. Örnek vereyim köpek alacaksın canlıları varken gidip ölü köpek alıyorsun mantıksız geldi bana fikrin![]()
bak kendin diyorsun şeytan diyor diye şeytana uyma pişman olursunbiraz daha hız bi iki ufak yenilik diye değermi sence sonra çift çekirdekli cihazlar cıkacak ellinizdeki telefonlar donna almayacak o zaman gidiyim çift çekirdek cihaz alayım diyeceksin alacaksın symbian bitecek nokıa wp'ye yüklenecek sonra şeytan sana yine verecek vesveseyi gidip wp alacaksın sonu gelmez heveslerinize kapılmayın derim
![]()
bence eldeki cihazlarla symbianın bitişini beklemek daha makul nokia wpye hem yazılım hem donanım yüklenecek o zaman lumia veya başka model cihaz almak bizi birkaç sene pişman etmez

boşa değil sonuçta fikir aldın açmasan belki gidip direk teli almıştın![]()

[/QUOTE]
doğru walla symbian bitince wp ve meego kalıyor wp de aynı iphone gibi oyun program manyağı olur o zaman. Böylece oyun vs derdimiz de kalmaz. Tabi bu durumda bu konuyu boşa açmış olurum....![]()
biraz bekleyip geçilebilir symbianın yılllardır kasma sorununu çözemedi wpde bu olmayacak zaten olursa nokıa bitti demektir çok kalay yedi müşteride zaten uygulama yüzünden daha wp piyasaya çıkmadan oyunları çıktı bile
sene 2005 symbian kullanıyordum üstüne sürekli symbian aldım nokıa sadece java destekli olan telleride çıkardı işim olmadı hep symbian kullandım bugün symbian kullanıyorum c6-01'i ilk aldığımda symbian ilk defa hoşuma gitti kasmıyordu hiç arkdaş dur daha telefon yeni 2-3 ay sonra görürüm dedi harbiden öyle oldu symbianı kasmadan kullanmak istiyorsanız ilk sürümüne downgrade yapıp hiçbişey yüklemeden kullanmalısınız annadan belleden daha stabildi ama çok boştu symbianın hakkını vermek istiyorsanız kasmalara katlanacaksınız bu telefondan sonra bi daha alırsam android alırım diyordum ama yine kısmet olmadı olmasın zaten nokıadan başkasına ısınamıyorum lumialar gelsin bakalım
[/B][/COLOR][/FONT]tamamda türkiyede yok işteWp piyasaya çıkalı çok oldu hocam![]()

tamamda türkiyede yok işte![]()

ben cede telefonun yetersiz ve değiştirmen gerekiyorsa bekle ya 808 al ya lumia al derim
mantıklı olanda bu ama ben lumialar için de en az bir yıl beklemek gerek derim çünkü çok daha iyi modelleri gelecek