Sevgilisinden Ayrılmış... Okuduğu Okulun Sitesini Hacklemiş... |:

Sponsorlu Bağlantılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Askerlik arkadaşın sandın heralde beni...

evet tipik türkiye anlayışı...küçükler konuşamaz onlar haksız..hepiniz böylesiniz..hayattan soğutuyorsunuz insanı..fazla resmiyeti sevmem..bi konu açmışsın yorum yapıyorduk ...özür bi daha yapmayız..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türklüğünden yada anlayışlardan utanıyorsan git başka ülkede yaşa ozaman... Yazdıklarının birini bile sana söylemeyi düşünmedim. Söylememde. Haddini aşma...

Solamente

Üye
ulaş ne yapıyorsun sen yaa manasız tartışma kimsenin haddini aştığı yok ne Türklükten utanıyor nede seni rencide edici bi niyeti var uzatma bu konuyu

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pardon ;)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İyi forumlar..

Solamente

Üye
[ı]uzatmayıınnnn !!!!!!!!![/ı]

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türk veya adam olmak lafla değil yürekle olunur...benim yazdıklarımı bana söylemeyi düşünmediysen, birgün yine böyle bi sohbete düştüğün zaman,söylemeyi düşündüğünde söylemezsin..tekrar ediyorum , türk veya adam olmak lafla değil yürekle olunur..(düşüncelerimi söyleme açısından ,babam bile olsan çekinmem.,)

Uzatma... ;)

Solamente

Üye
Bilal'ciğim abin 20 yaşında ve yaşı itibariyle saygılı olman gerekmekte bu hususta tutup sana 10 yaşında bi çocuk mafya babası ağzıyla kardeeşşş derse sende aynı tepkiyi verirsin Küçüksün laf söyleyemezsin demiyor . Saygılı bir şekilde söylenmesi gerektiği hususunda seni uyarıyor ;)
İkinizinde kötü niyeti olmadığının bilincindeyim
Gereksiz münakaşalar yapıp tadımızı kaçırmayın isterseniz Fena kapışıcam yoksa ikinizlede

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pınarcım sen anlamışsın beni ;) Tek kelime etmeme gerek yok artık...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiç sanmam... Ama sen diyorsan öyle olsun... :)

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
birşey olmaz :) teslim eder siteyi anlaşırlar inşallah tanıyorum ben bu vurguncu yu :)

brkt02

Üye
Bende Ayrılınca Msn'sini hack▲ledim

brkt02

Üye
Ue-Gazi Madalya ver bana x)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uzat elini vereyim... :kop:

Revengeful