Sevgilinizle "NE ZAMAN" / "NEREDE" ve "NASIL" Karşılaştınız/Tanıştınız ???

Sponsorlu Bağlantılar

qirL1903

qirL1903

Üye
okuLda :)

Berlin Boleyn

ilk aşkımı lisede tanıdım ben lise birdim o lise 2 bi senede kalmıştı şimdi nişanlanmış ama hala arkadaşız geçen dedim nikahın benide çağır istersen şahidin olurum:ehe sonrada facebookumdan sildim hahaa.

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Çok Saol .

Onur Saka

Onur Saka

Üye
İlk Sevgilim

cimbomaryum

Üye
henüz karşılaşamadık kendisiyle :)

kemal21

kemal21

Üye
sevgilim olmadı hiç

WitchKing

Üye
boş işler be hacı... kız işi boş iş... yemezsin yedirirsini, içmezsin içirirsin, sonra başına kalkarlar falan filan çok yaşadım bi kızda demediki hep erkekler yediriyo parayı bide ben yediriyim. ama hiçbirine kızgın deyilim başlarınada kalkmıyorum yedirdiğim para helali hoş olsun...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
boş işler be hacı... kız işi boş iş... yemezsin yedirirsini, içmezsin içirirsin, sonra başına kalkarlar falan filan çok yaşadım bi kızda demediki hep erkekler yediriyo parayı bide ben yediriyim. ama hiçbirine kızgın deyilim başlarınada kalkmıyorum yedirdiğim para helali hoş olsun...
sen hep öylesıne rasladın demek..bende derım hep erkek deılmı hepınız aynısınız..sonrada gülerim belkı sen hep aynı b*ktan kategorıye raslıyosun dıye..bırazda kendınde aramak gerek fıkrındeyım ..bende genelleme yapardım yapmıyorum artık..

ogul8

ogul8

Üye
bi kız bana teklif etti hayır dedim şu anda sevgilim yok
seçiciyimmm:ehe:kop::naughty::kop::d:

cptalperen

cptalperen

Üye
4 Mayıs 2010... Hiç unutmam...

Perfect!

Üye
:kop::d::kop:

qirL1903

qirL1903

Üye
Su anda öyle biri yok ama :) En cok sevdiğin kisiyi nerde gördün diye sorarsan iste o anı hic unutamam 9.sınıftayken okulda tabelanın altında gördüm merdivenlerden iniyordum iste o bakıs utulmaz ya hala o canım benim sevmiyorum ama tekrar birini sevsem onu sevdiğim gibi sevmek isterim :D Kimse olmadı onun gibi :)

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
ben geçen yıl okuldan bi arkadaşın sayesinde oldu şimdi ayrıldım allah belasını versin kızz ..... çıktı beee :ağlarım::ağlarım::naughty::naughty:

Üst Alt