Sevgilinizle "NE ZAMAN" / "NEREDE" ve "NASIL" Karşılaştınız/Tanıştınız ???

Sponsorlu Bağlantılar

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
Sevgilinizle "NE ZAMAN" / "NEREDE" ve "NASIL" Karşılaştınız/Tanıştınız ???
Sevgilinizle "NE ZAMAN" , "NEREDE" ve "NASIL" Karşılaştınız/Tanıştınız ???

şuanki sevgilinizle veya ilk sevgilinizle veya ayrıldığınız sevgilinizle ne zaman? nerede? ve nasıl karşılaştığınızı ve tanıştığınızı yazalım.

ben uzun zaman önce ünvin. cafesinde "o" yeni kayıt yaptırırken karşılaşıp tanışmıştım....

mikrofon sizde katılmak isteyen varsa buyursun....

keremerson

keremerson

Üye
birader senin oyun tutmadı fazla yaa :(

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Uzun Zaman Once Bir Arkadas Ortaminda Tanismistik

POWER

POWER

Üye
Mawişimle Bir cafede yemekte
12 nisan 2006 çarşamba 2 gibiydi :)
İyikide karşılaşmışım onunla...

SelmanTE

SelmanTE

Üye
4 mart 2003 akşam saat 5 suları idi.... bir eczanede...
şu anda evliyim 9 aylık da bir veledim var :D:D:D

omayra

Üye
1995 yılının Ekim ayının ilk haftasında, amfide oturmuş idim. Yanımda bir hatun kişi, tanıştık, akraba çıktık... İlginç şeyler gelir beni bulur zaten. Arka sırada bir grup tabiri caiz ise zıpır, bir o kadar da kıpır delikanlı... Biri hariç :) Biz akraba çıkınca yanımdaki hatunla, ordan lafa daldılar zıpır ve de kıpır delikanlılar. Döndüm arkama, gözgöze geldik benim adamla... Diyeceksiniz şimdi işte aşk başladı... Hayır yanıldınız. Öyle sert bir çift bakışla karşılaştım ki, içim ürperdi, hatta tırstım. Bizim delikanlı metalci takılıyor. Sert kemikli yüz hatları, sert bakışları, gülümsemek onun için asla olmayacak bir davranış biçimi sanki...

Benim açımdan ilk tanışma anı böyle iken, onun için ise farklı... Zira zat-ı muhterem, bu anı hiç hatırlamıyor!! Ben tanışmış olmanın verdiği rahatlıkla, ertesi gün gidip yanına oturdum sınıfta... Sohbet, muhabbet falan filan... İşte o anı tanışma anı olarak kabul ediyor.. İşte sonsuz aşkımıza temel olan tanışmamız, böyle saçma şekilde vuku buldu. :)

Arkadaşlığımızdan yıllar sonra sevgili olduk, yıllar geçti evlendik, evleneli de yıllar oldu :) Şimdi bana sert bakmıyor, kemikli yüz hatları pek kalmadı zira benim lezzetli yemeciklerim sebeb-i hikmeti ile, kemikler kayboldu :) Gülümsüyor, hatta kahkaha bile atıyormuş :) Mutluluğun darısı başınıza kardeşler :)

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
iki kişi tanışmayı evlilikle devam ettiriyor ne güzel bizde bişey çıkmadı :(

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ßen Arkadaşım Aracaılıgı İle Okulda Sey Eddirdim Cıkma Teklifi FLan:D

safakk

safakk

Üye
ilk sevgilimle okul kursunda tanişmıştım aaah ah ne günlerdi yanına gtmiştim falan:cry:

YsF_90

YsF_90

Üye
ben ruhen doğmadan tanışmışım ama dünyada 6 mart ta okulda tanıştım. ama malesef severek ayrılmak zorunda kaldık. en çokta o koydu zaten:agla

macline

macline

Üye
Yaa Biraz garip olacak ama Biz 03.07.2005 de Gece saat 22:30 da Bursa Şehirler arası otobüs terminalinde Tanışmıştık :ehe... 3 kere ayrıldık 3 ündede birbirimizin olmaya Karar verdik.
Evlilik Planları yaparken bir kere daha ayrıldık , Fakat bu sefer dönmemek üzere ( Çünkü O öldü 25.12.2007) :2agla:

CEREN

CEREN

Üye
Yaa Biraz garip olacak ama Biz 03.07.2005 de Gece saat 22:30 da Bursa Şehirler arası otobüs terminalinde Tanışmıştık :ehe... 3 kere ayrıldık 3 ündede birbirimizin olmaya Karar verdik.
Evlilik Planları yaparken bir kere daha ayrıldık , Fakat bu sefer dönmemek üzere ( Çünkü O öldü 25.12.2007) :2agla:
inan çok üzüldüm o hehe smile da çok sacma olmuş böyle üzüntülü bir olayı anlatırken.başın saolsun ALLAHIM KİMSEYİ SEVDİĞİNDEN AYIRMASIN

bizde yazlıkta tanışmıştık

bRoWnJ

Üye
biz aşkımla 03.09.2005 tarihinde kordonda karşılaştık ve şimşekler çaktı yıldırım aşkı oldu yaniiiii

macline

macline

Üye
Ben gülücük smilesini Gecenin o saatinde Terminalde tanışmak bana komik geldiğinden Öyle koydum oraya. Yoksa Bizim yüzümüzden gülücükler eksik olmaz ceyda_ceren İçimiz kan ağlasada Yansıtmayız kimselere bir nebze Hüzün ;)

ayyıldız18

ayyıldız18

Üye
daha karşılaşmadım

bykroniq

Üye
Ben hiç karsılasmadım olmadı :D gerek yok:D

iOS Developer

iOS Developer

Üye
14 şubatta pastanede tanıştık :D

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ben reklam firmasında çalışırken aracı kaplatmaya gelmişti....müşteri temsilcisi onu çağırdığını unutmuş ve bana oyala..ilgilen ben aplikasyoncu çağırana kadar dedi...ve o günden beri ilgileniyorum...

RAİF'İM bi(R)denem

....seni çok seviyorum...

...allah ayırmasın demeyi unutmayın...

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bir Haziran Günüydü Konak'a Gitmiştik Dayımın Oğluyla Ve Onu Gördüm..O Anda Tutulmuştum..Ona Sahip Olmak İstiyordum...Biraz Zorlansamda Benimle Gelmeye Onu İkna Etmiştim...Otobüse Kadar Hiç Bırakmadım Eimden..Zarar Görmesin İstiyordum..Çünkü Bu Bir İlkti Ve İlkler Hep Çok Değerli Olur...Otobüse Bindik...Kimse Onu Benden Çalmasın Diye Saklamaya Çalışıyordum...Vede Başarılı Oldum Kimse Farketmemişti Onu...Otobüsten İndik...Elimde Sıkıca Tutuyordum...Eve Girdik Onla..Müzik Setine Koştum Hemen...Ve Onu Yuvasına Yerleştirip "PLAY" Düğmesine Bastığım O An HAYATIMDAKi TEK AŞK MÜZİK Oldu

Soneday

Soneday

Üye
Böyle bir konuya bende yazmak isterdim ama bu aşk beni hep karşılıksız buldu..off

Üst Alt