Bir Haziran Günüydü Konak'a Gitmiştik Dayımın Oğluyla Ve Onu Gördüm..O Anda Tutulmuştum..Ona Sahip Olmak İstiyordum...Biraz Zorlansamda Benimle Gelmeye Onu İkna Etmiştim...Otobüse Kadar Hiç Bırakmadım Eimden..Zarar Görmesin İstiyordum..Çünkü Bu Bir İlkti Ve İlkler Hep Çok Değerli Olur...Otobüse Bindik...Kimse Onu Benden Çalmasın Diye Saklamaya Çalışıyordum...Vede Başarılı Oldum Kimse Farketmemişti Onu...Otobüsten İndik...Elimde Sıkıca Tutuyordum...Eve Girdik Onla..Müzik Setine Koştum Hemen...Ve Onu Yuvasına Yerleştirip "PLAY" Düğmesine Bastığım O An HAYATIMDAKi TEK AŞK MÜZİK Oldu
sprmish! (x17 eylül 2007.. okuln açıldıı gün gördm onu..
aynı sınfta olmamısa raamen kasım gb konuşmaya başladık xd
9 martta da hayatm oLduuu xD
dün de 5. ayımsdıı (x
--------------- Ekleme ---------------
wayhh beehhsprmish! (x

ben ilk sevgilimden bahsetmicem gerci ilk sevgilimde son sevgilimde aynı kişi ama başka bir sevgilimle iş yerinde tanıştım ayıptır solemesi ben onun birazcık şefiydim once azarlamıştım onu stajiyer di kucuk hanım ama sonra sevgilim oldu ilk tanıştıgımız gun azarladım ikinci gunu kendi kendime allahım ben bole bir guzelliği neden dun fark edemedim dedim ve daha ılımlı yaklaşmaya başladım bir kaç gun sonrda yemege davet ettim herhalde yine azar işitmekten korkmuş olsa gerek ki kabul etti gerci bizim aşkımız staj bitene kadar surdu ondan sonra yeni stajıyerlere yelken actım![]()

suana kdr kimseyLe cıkmadım =) o Yüzden kaRsıLasma qibi bi sorunum oLmadı..! =) heR önüme qeLen tekLifi kbL etmiYorm.. cnkü qeRcekten asık oLmaLı iNsan..=)
değişik bir düşünce ....