Sevgilinizle "NE ZAMAN" / "NEREDE" ve "NASIL" Karşılaştınız/Tanıştınız ???

Sponsorlu Bağlantılar

Calaissien

Üye
Euro2008 sıralarında Rusya - İspanya maçından 2 saat kadar önce Viyana Fanzone'da tanıştık.

iremm

iremm

Üye
:agla

:ehe

qssm

Üye
17 eylül 2007.. okuln açıldıı gün gördm onu..
aynı sınfta olmamısa raamen kasım gb konuşmaya başladık xd
9 martta da hayatm oLduuu xD
dün de 5. ayımsdıı (x

--------------- Ekleme ---------------

Bir Haziran Günüydü Konak'a Gitmiştik Dayımın Oğluyla Ve Onu Gördüm..O Anda Tutulmuştum..Ona Sahip Olmak İstiyordum...Biraz Zorlansamda Benimle Gelmeye Onu İkna Etmiştim...Otobüse Kadar Hiç Bırakmadım Eimden..Zarar Görmesin İstiyordum..Çünkü Bu Bir İlkti Ve İlkler Hep Çok Değerli Olur...Otobüse Bindik...Kimse Onu Benden Çalmasın Diye Saklamaya Çalışıyordum...Vede Başarılı Oldum Kimse Farketmemişti Onu...Otobüsten İndik...Elimde Sıkıca Tutuyordum...Eve Girdik Onla..Müzik Setine Koştum Hemen...Ve Onu Yuvasına Yerleştirip "PLAY" Düğmesine Bastığım O An HAYATIMDAKi TEK AŞK MÜZİK Oldu

wayhh beehh :yuru sprmish! (x

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
17 eylül 2007.. okuln açıldıı gün gördm onu..
aynı sınfta olmamısa raamen kasım gb konuşmaya başladık xd
9 martta da hayatm oLduuu xD
dün de 5. ayımsdıı (x

wayhh beehh :yuru sprmish! (x

Eyw Kardeşim Gönlümden Koptuğu Kadar Yazdım İşte:)

canmir

canmir

Üye
ben ilk sevgilimden bahsetmicem gerci ilk sevgilimde son sevgilimde aynı kişi ama başka bir sevgilimle iş yerinde tanıştım ayıptır solemesi ben onun birazcık şefiydim once azarlamıştım onu stajiyer di kucuk hanım ama sonra sevgilim oldu ilk tanıştıgımız gun azarladım ikinci gunu kendi kendime allahım ben bole bir guzelliği neden dun fark edemedim dedim ve daha ılımlı yaklaşmaya başladım bir kaç gun sonrda yemege davet ettim herhalde yine azar işitmekten korkmuş olsa gerek ki kabul etti gerci bizim aşkımız staj bitene kadar surdu ondan sonra yeni stajıyerlere yelken actım :):):)

iremm

iremm

Üye
ben ilk sevgilimden bahsetmicem gerci ilk sevgilimde son sevgilimde aynı kişi ama başka bir sevgilimle iş yerinde tanıştım ayıptır solemesi ben onun birazcık şefiydim once azarlamıştım onu stajiyer di kucuk hanım ama sonra sevgilim oldu ilk tanıştıgımız gun azarladım ikinci gunu kendi kendime allahım ben bole bir guzelliği neden dun fark edemedim dedim ve daha ılımlı yaklaşmaya başladım bir kaç gun sonrda yemege davet ettim herhalde yine azar işitmekten korkmuş olsa gerek ki kabul etti gerci bizim aşkımız staj bitene kadar surdu ondan sonra yeni stajıyerlere yelken actım :):):)

:ehe:ehe:ehe

zorbey27

zorbey27

Üye
:dddd

snacker

snacker

Üye
deneme deneme

candanfaruk

Üye
Dersanede tanıştık...

İnsanların özel hayatından size ne lan öküz herifler götünüze...

kabasakalist

kabasakalist

Üye
geçen sene okulun son dönemine doğru tenefüste arkadaşların yanındayken tanıştım

Kocax

Kocax

Üye
okulda ilk günler 8:30 suları.Karşı karşıya gelince ayağıma bastı o ayrı mesele..:D

Tw!L!GHT

Tw!L!GHT

Üye
suana kdr kimseyLe cıkmadım =) o Yüzden kaRsıLasma qibi bi sorunum oLmadı..! =) heR önüme qeLen tekLifi kbL etmiYorm.. cnkü qeRcekten asık oLmaLı iNsan..=)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
suana kdr kimseyLe cıkmadım =) o Yüzden kaRsıLasma qibi bi sorunum oLmadı..! =) heR önüme qeLen tekLifi kbL etmiYorm.. cnkü qeRcekten asık oLmaLı iNsan..=)

:hmmm değişik bir düşünce ....

bn üniversite bahçesinde merdivenlerden aşağı inerken çarpıstık kitaplar yere düştü göz göze geldik öyle tanıştık demek isterdim ama öyle olmadı ... her güzel şey gibi sonu kötü bitti ;)

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
malesef okulda we matematik dersinde :agla

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
ya bn hatırlamıyrm eywah bunun da programı olsa :kop:

SucX

SucX

Üye
Ayrıldığım sevgilimle 2 senedir aynı sokakta oturuyormuşuz meğerse ben farketmemişim rastgele denk geldik öyle oldu işte :)

lovestar

lovestar

Üye
hastanede acil serviste bizim hastaneye atandığı gün tanıştık...

aLone

aLone

Üye
geçen sene haziran ayının son günlerinde arkdaşlarımın yanında gelmişti o zaman tanışmıştık :)

smsr

smsr

Üye
aşk meşk yok

Üst Alt