herkeste sevgilisi hemen çıkarıp parayı verecekmiş gibi konuşmuş ya vermezse yeni konu sevgilimden para istedim ama vermedi, neden olabilir?
a) cimri (yada tutumlu mu desek? )
b)parası yok
c)güvenmiyor
d)diğer (belirtiniz)
İstemenize gerek kalmaması lazım..Gerçekten sağduyusu yüksek ve anlayışlı birisiyse karşınızdaki zaten duruma el altından bir şekilde çözüm getirir. Hani gözüne soka soka yapmaz da biri aracılığıyla yardımda bulunabilir. Kabul eder misiniz etmez misiniz size kalır orası da
İstemenize gerek kalmaması lazım..Gerçekten sağduyusu yüksek ve anlayışlı birisiyse karşınızdaki zaten duruma el altından bir şekilde çözüm getirir. Hani gözüne soka soka yapmaz da biri aracılığıyla yardımda bulunabilir. Kabul eder misiniz etmez misiniz size kalır orası da
Asla ! Gururlu adamım ben, kimseye param yok biraz borç verir misin diyemem arkadaslarimdan bile borç almıyorum. zaten her zaman kıyıda kosede para bulundururum acil durumlarda kullanmak için. Ekonomist olacağız olsun o kadr
Benim sevgilim tutumlu olmadığı için tüm parası bende duruyo istediğinde veriyorum yani ondan isteme gibi bi durum yok çünkü onun parası zaten bende duruyo maaş kartı bende olduğu için
Bu benim istediğim bişi de değil kendisi verdi valla çok tutumlu bi insan olduğum için