Revengeful
Emekli Yönetici
Keske forumda herkes siz gibi olsa serkeş ve sen gibimillet kavgaya başladı mı bitirmezler. Seviyeli kişiler mesajlarından belli oluyor
----------Eklendi @ 14:06:50 ---------- Yazıldı @ 14:04:38 ----------
kardeşim ben c6-01 satıp neo v Almak için sevgili den pra isteyecem bu bir ihtiyaç dimi
bence değil o olmasa zor durumda kalacak mısın?Tabiki de hayır.Bir yere gitmişsindir,üzerinde para yoktur.Zor durumda kalmamak için isteyebilirsin hesap öderken falan.Ancak telefon modelini yükseltmek için kısaca zevkin için borç istemek bana mantıklı gelmiyor kardeşimYani en azından ben böyle birşey yapmam
bence değil o olmasa zor durumda kalacak mısın?Tabiki de hayır.Bir yere gitmişsindir,üzerinde para yoktur.Zor durumda kalmamak için isteyebilirsin hesap öderken falan.Ancak telefon modelini yükseltmek için kısaca zevkin için borç istemek bana mantıklı gelmiyor kardeşimYani en azından ben böyle birşey yapmam
Aynen , sana katılıyorumErkeği sömürmekten başka bir şey değil o tip kızların yaptığı. Utanır insan yahu
tabiki ihtiyaç değil kardeşim farkındayım ben öyle espiri olarak dedim sen ciddi anladın
Kalite meselesi diye düşünüyorum..
Maxinin kızlarını çok seviyorum
tabiki kalite meselesi bir kız senden sürekli hediye istiyorsa para kontor istiyorsa onla çıkmak mantıksız ama ben kendi isteğimle alırsam Onada itiraz etmIcek
kardeşim bu olayı genel olarak söyledim eminim bu şekilde düşünenler vardır
ƒℓα[χ]ℓу;4242466' Alıntı:
Zaten bir kız sürekli birşeyler ister veya yaptırırsa o seni sevdiğinden değil. Amacı senin paranı yemektir. Bu durumda kötü duruma biz erkekler düşüyoruz.
kısacası bazı şeyleri aştığınızda arada para muhabbeti zaten geçmez.Ancak gereksiz para istemek sadece o kişiyi kullanmaktır
Katılıyorum, ama yine de fikrini belirtmek isteyen belirtsinkısacası bazı şeyleri aştığınızda arada para muhabbeti zaten geçmez.Ancak gereksiz para istemek sadece o kişiyi kullanmaktır
aynenama bizim 1 sene oldu hiç öyle para isteme olmadı kontor bile almadı benden. Sadece özel günlerde bi kaç hediye
Katılıyorum, ama yine de fikrini belirtmek isteyen belirtsinÖzetleyince gitmiyor konu
aynenama bizim 1 sene oldu hiç öyle para isteme olmadı kontor bile almadı benden. Sadece özel günlerde bi kaç hediye
ƒℓα[χ]ℓу;4242516' Alıntı:
Şimdi tabiki de birşey istemez. Eğer ciddi düşünürseniz yengemiz kendini sonraya saklıyor olabilir. 4-5 sene sonra kredi kartı vs.vsçoook bs
aşın ağrıyacak
ya evleneceğimiz zaman feda olsun.
konun hit olacak merak etme
----------Eklendi @ 14:35:20 ---------- Yazıldı @ 14:34:31 ----------
zamanında kız bana kontör yollardı hep acısı hala daha içimde geri veremedim
bende şunu düşünüyorum kızdan atıyorum 250 tl aldık sonra Allah korusun ayrıldık veremedim. O bence en kötü durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?