Sevgililer günü için sevgiliye alınabilecek en mantıklı hediye??

c).hepsi..içimden ne geliosa onu al bnce cok istedgi bişide olablr güzl olur onuda unutamaz zaten ve mutlu olur..

Sevgilinize hayatının en anlamlı ve özel hediyesini verin ona kitap yazın
arkadaşlar sevgiliye ozel kitap yapıyoruz sizin verdiğiniz bilgilerden yola çıkara ya da tamamen sizin yazdığınız yazılar ,özel anılarınızdan.Kitap kapağı tasarımı yine size özel olusturuluyor arzu edenler sitemizi inceleyebilirler sevgilinizehediye.com

hala bırlıkte isenız önümüzdekı sevgılıler gününe özel fikir verebılırım

Geçenlerde arkadaşım nişanlısı için internette sevgiliye hediye ararken bir site bulduk. Öyle pahalıda değil aslında bulduğumuz site. Fiyatı gayet normal. Sitede sizin adınıza kitap yazıyorlar. Sizden sipariş verirken bazı bilgiler istiyorlar ve 100-110 sayfa aralığında bir kitap oluşturuyorlar. Bence sevgiliye hediye olarak verilecek çok güzel bir hediye. Uzun yıllar saklanacak bir hediye. Torunlarınızın torunlarına kalabilecek bir hediye. İleride sevgilime hediye olarak ben de düşünmüyor değilim. site adı:

Güzel bir düşünce..

Ama ben geçen gün bir hediye gördüm bana çok hoş ve orjinal geldi. İlginç sevgililer günü hediyesi arıyorsanız bunu pas geçmeyin derim.

Eğer sevgililer gününde sevdiğinize onu hem şaşırtacak hem sevindirecek kısacası sıradışı bir hediye almak isterseniz tıklayın.

hort
ısınız gucunuz yokmu kardeşler teeee 2010 konusu...
Konu dısı burası aç bir konu

enkazcı

Üye
yuh abi ya konu hortlatılmış

bana sevgilim yıldönümümüzde ıstiridye icinde inci almıstı .cok dogaldı ve cok hosuma gitmişti.istiridyeden kendın cıkartıyodun ıncıyı. burda gosterıyor nasıl oldugunu bakmak ıstersenız

sevgilimi var hepsi aynı halt

Kendinin çok değer verdiğin ve bunu kız arkadaşının bildiği bir eşyanı verebilrisin

bana gitar almışlardı

Sevgililer artık sıradan hediyeleri beğenmiyor.Haliyle onları şaşırtacak birşeyler bulmak gerekiyor. tarzında ilginç sevgiliye hediye önerisi olan var mı ??Önerilerinizi bekliyorum.

hort ama ben konuya cevap getirdim diyorumki şöyle birşeyler yapın [video=youtube;ZTOR_PgfQ7c]http://www.youtube.com/watch?v=ZTOR_PgfQ7c[/video]