Erkek Sevgiliye İlginç Hediye Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

asisedef06

Üye
    Konu Sahibi
Erkek Sevgiliye İlginç Hediye Önerileri
Değer verdiğiniz erkekleri ve bayanları memnun etmek için onlara kişiye özel ahşap kaplamalı zarif ve pratik sigara tabakaları hediye edebilirsiniz. Takı ve aksesuarlarla mükemmel bir uyum içerisinde kullanabilen bir sigara tabakası ayrıca üzerinde özel olarak işlenen isim ve logo barındırıyor. Sigara tabakalarının çift yüzlü olmasından dolayı gerek işlemeli yüzü gerek sade yüzü üstte kalacak şekilde ortama göre kullanılabilir. Hediye edeceğiniz kişinin kişinin sigara tiryakisi olmasına gerek yok, görselliği sayesinde sigaraya tamamen yabancı olan kişileri de etkileyen tasarımlara sahip bu tabakalardan birini almak herkesi memnun eder.



İçi ve dıştaki çerçeve kısmı gümüş krom ve çift yüzünde ahşap kaplaması olan bu tabaka, gümüşyüzüğü, gümüş rengi veya kahverengi tonlarında saat kordonu olan birinin görünümüme tamamen uyum sağlayacak bir dizayna sahip.



Bu sigara tabakasını üzerine hediyenin sahibi olacak kişinin veya sizin isminizin baş harfleri ile birlikte özel bir tarih veya bir imza işletebilirsiniz. Böylece, hediye ettiğiniz kişinin tabakayı her görüşünde zihninde siz canlanırsınız. Erkeğe hediye olarak verilebilecek büyük beğeni kazanan sigara tabakasını sizinle paylaşıyoruz.



Üzerindeki kaplaması sayesinde elinize aldığınızda yumuşak dokunuş hissi veren ve bir o kadar da şık görünen bu tabaka iyi bir seçim olabilir. Çerçevesi ile gümüş ve metalik renkteki aksesuarlar; kaplaması ile de altın rengi aksesuarlarla müthiş bir uyum içerisinde kullanılabilir.



Tamamen el işçiliği ürünü yüzde yüz ahşap (ceviz ve benzeri) sigara tabakası almak da isteyebilirsiniz. Üzerine kazıma, yakma, baskı veya kaplama yaptırabilir isterseniz sadeliğini bozmadan alıp hediye edebilirsiniz. Eski bir köstekli saat ile birlikte inanılmaz bir görsel uyum yaratmak isteyenlere bire bir. Kişiye özel hediye seçenekleri arasında yer alan bu ürün sunabileceğiniz en değerli hediyeler arasında yer alıyor.



Ahşap kaplamalı ve üzerinde nazar boncuğu bulunan bu sigara tabakasının ayrıca aynası da var. Sigara kullanan bir bayana hediye ederseniz çantasında ayrıca ayna taşımasına gerek kalmayacak.

Sevgi o kadar kutsal bir duygudur ki, onu ifade etmek istediğiniz de karşınızdaki kişinin anlayabileceği en özel şekilde sergilemek istersiniz. Sevgilinize sevginizi en iyi şekilde sunmak istiyorsanız size önerebileceğimiz bu kalp ödülleri çok hoşunuza gidecek. Ufak bir hikâyeyle kıvılcımlanır aşk ve sevginizin kalbi ufaktan atmaya başlar. Daha sonra farklı boyutlar kazanır ve özel günlerinizde ‘ ne hediye alsam acaba? ‘ diye kararsızlığa düşersiniz. Tatlı telaşlardır bunlar ve siz sevgi büyüttüğünüz o insana ne hediye verirseniz verin beğeneceğini bilirsiniz.. Ama içinizde hediyelerin en özelini almanız konusunda çırpınan bir kuş bulunur. Ve sevdanız büyüdükçe o kuşta büyür. Sevgi tohumunu saçtıkça can suyuna ihtiyaç duyarsınız ve o an sevdiğinizin sizi hayatta tuttuğunu farkedersiniz. Sizin için pek çok fedakârlıkta bulunan sevgilinize unutamayacağı bir gün yaşatmaya ne dersiniz? Kişiye özel hediye olarak sunulabilecek en güzel seçeneklerini incelemeye hazırsanız, buyrun!

Sevgiliye Özel Kalp Ödülü



Sevgilinize en özel hediyeyi sunmaya hazır olun! Sevgi sunulabilecek en değerli varlığımız ve bu sevgiyi hak eden insana en özel hediyeleri vermek istemez misiniz? Bu kalp ödülleri emin olun sevgilinizi çok mutlu edecek.



Bu kalp ödülüne istediğiniz tasarımı yaptırma hakkına sahipsiniz.. Görenleri büyüleyecek olan bu aşk dolu ödüller sevgililer gününde, sevgilinizin doğum gününde vb. özel günlerde verilebilecek en hoş hediye seçeneklerinden birisi! Sevginizi hissettirmenin en özel yöntemini sizlerle paylaşıyoruz.



Tüm dillerle sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi belirtebileceğiniz bu ödül sevgilinizin elinden düşmeyecek. Daha önce bu kadar özel bir hediye almamış olan sevgilinize farklı duygular yaşatmaya hazır olun! Herkesin hayalindeki ödül seçeneklerinden olan bu ürün sevginizi ölümsüzleştirmeye geliyor.



Sevgiliye sunulan her hediye sevdiğinden geldiği müddetçe hep özel ve güzeldir. ‘ Ne de olsa ben veriyorum, sevgilim beğenir ‘ gibi bir düşünceye kapılmanız sizi hüsrana uğratabilir. İçine sevginizi de dahil edeceğiniz her şey beğeni kazanır. Siz de sevgilinize sevginizi yaşatacak en özel sürprizi yapmaya hazır olun!



İstediğiniz modelini sevgilinize sunabileceğiniz bu kalp ödülleri sevgililerin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmeye geliyor. Siz de her şeyin en güzeline layık olan sevgilinize unutamayacağı sürprizler yapın!



En özel mesajları içeren bu kalp ödülü sevgiliye verilebilecek en romantik seçenekler arasında yer alıyor. Erkeğe hediye olarakta sunulabilecek bu romantik seçenekler aşkınıza ne kadar sadık olduğunuzu gözler önüne serecek.
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Demek ki sigara içmediğimden ve kalpli hediyeleri hiç sevmediğimden ve hoş bulmadığımdan dolayı bunlar bana hiç gelmeyecek : (
 


Üst Alt