Sevgili gereksizler camiası...

Sponsorlu Bağlantılar

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
12. sınıfa geçmiş bulunmaktayım, malum YGS ve LYS sınavım var.. Yaz tatilini ders çalışma açısından çokta verimli geçirmemiş biri olarak 12. sınıfı özel okulda okuyup yurdunda kalmaya karar verdim ve kaydımı yaptırdım.. Orada daha iyi çalışıp zamanı verimli geçirmeyi planlıyorum fakat tembel biri olarak ne kadar verimli geçirebilirim bilmiyorum.. Herneyse, yurda geçtiğimde laptobum yanımda olmayacak, telefonumda internet paketim olur olmaz bilemem bu sebeple yurtta kaldığım süreç boyunca Maxicep'i açıp siz değerli arkadaşlarımla gereksizlerde sohbet edebileceğimi sanmıyorum, fakat hafta sonları falan online olmaya çalışırım belki.. Kendinize iyi bakın..

Saygılarımla,
veyseloglu
Ya ben 11. sınıfım. Benimde seneye var sınavım. Korkutma beni :(

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
Okuldaki 12. sınıf arkadaşlarımda aynışeyi söylüyor :) ama bende hiç çalışma isteği yok. hemde hiç :/

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: beurself
fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
İş işten geçtikten sonra :) :)

achambo

achambo

Üye
Okuldaki 12. sınıf arkadaşlarımda aynışeyi söylüyor :) ama bende hiç çalışma isteği yok. hemde hiç :/
bende de yoktu :ehe şuan var ama 12 başlayınca geliyo önceden çalışırsan avantajlı olur:)

achambo

achambo

Üye
işte 12 başlayınca geliyor :D ondan önce :(
ben çözmedim ygs mat ama sınavda 34 fln yapıyıdum eksik olduğum 2-3 konu çözdüm sadece, biyoloji ve kimya bitirdim şimdi tekrar bitiriyorum ygs, geçen yıl hoca türkçeyi bitirtti bize bu sene tekrar konuları işliyoruz. Önceden çalışmak baya faydalı oluyor:) mesela 2-3 ayda 1 kitap bile olur boş durmak yerine

Murat Alper

Murat Alper

Üye
başarılar :bigstar:

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Ygs 19 bin lys 36 bin :zzz: gelecek yıl bir daha girecem zannedersem

Jus7ice

Jus7ice

Üye