cok haklısın arkadasım benımMorelini bozmak istemem ama benim bir lafım vardır bu devirde ya tipin olcak yada paran bu 2 si olmassa yaşama bile yani bu devirde malesef bir tipe ve olmassa paraya bakıyorlar bazıları topal bazıları hasta ama parası var gine kız bulur veya adamda para yoktur ama 1984 arnold schwarzenegger tipi vardır yanında 2 3 kız bulursun acı ama gerçek diyerleri paso fiso
Abi bence bir an once acıl kıza bendede sole oldu simdi bi kızla dersanede tnstk platonik oldum ama kıza soleyemedik cok iyi ark. Olduk sonra baya zaman gecti bu kız bi yerden ogrenmis benim onu sevdigimi bana o gözle nasl bakarsn diye kustu benle hala kusus eger sen o kızı gercekten seviyosan cok acı cekersin gibime geliyo abi reddederse eger arkadas olursunuz ama ark olduktan sonra acilma kza bence :-)Yoo nerde bende o özgüven
Öneri için teşekkürler. Bir mod konuyu kilitleyebilirmi lütfen?Abi bence bir an once acıl kıza bendede sole oldu simdi bi kızla dersanede tnstk platonik oldum ama kıza soleyemedik cok iyi ark. Olduk sonra baya zaman gecti bu kız bi yerden ogrenmis benim onu sevdigimi bana o gözle nasl bakarsn diye kustu benle hala kusus eger sen o kızı gercekten seviyosan cok acı cekersin gibime geliyo abi reddederse eger arkadas olursunuz ama ark olduktan sonra acilma kza bence :-)
Onemli degil abi :-):-):-)Öneri için teşekkürler. Bir mod konuyu kilitleyebilirmi lütfen?
Abi deme 16 yaşındayım dahaOnemli degil abi :-):-):-)
Sen 15 yaşındayken tattıravalliye bindiysen sende sorun var.kardeşim tamam iyi güzel ama kızla çıkıp ne yapcam 15 yaşında anca tattıravalliye binersiniz derslerine bak benim gibi sürünmeyin (15 yaşında olup kız peşinde koşanlara hep aynı tavsiye )
ben 15 yaşındayken tattıravalliye bincek 2.kişiyi bulamazdımSen 15 yaşındayken tattıravalliye bindiysen sende sorun var.
Çünkü o yaşta tattıravalliye binecek arkadaş bulamazsınben 15 yaşındayken tattıravalliye bincek 2.kişiyi bulamazdım
bende gider sallanırımÇünkü o yaşta tattıravalliye binecek arkadaş bulamazsın
Ben de 14 umAbi deme 16 yaşındayım daha
Görenler kocaman olmus daha salncakda sallanyo demez mibende gider sallanırım
:Oben şu yaylı at gibi şeylere binmiş adamın salıncaktanmı utancamBen de 14 um
Görenler kocaman olmus daha salncakda sallanyo demez mi:O
O zaman senin ruhun bebe abi yapıcak bişey yokben şu yaylı at gibi şeylere binmiş adamın salıncaktanmı utancam
Ahhahahaha :-D :-D :-D :-D :-D :-DO zaman senin ruhun bebe abi yapıcak bişey yok