Sevdiğim kıza nasıl açılabilirim acil yardım lazım...

Sponsorlu Bağlantılar

frk uzn

frk uzn

Üye
ama kız bana göre gerçekten çok aşırı derecede güzel ve seviyorum onu kaybetmekten bi hata yapmaktan korkuyorum
inşallah yarın denicem bakam
Neler gördüm ben yanındaki barzo kız adriana lima gibi işte orda anladımki tipte değil iş biraz özgüven ağız laf hallediyo

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Hasand.

Hasand.

Üye
kendine guvenırsen gerisi vız gıder tırs gelır . soylemezsen o sevgı ıcınde büyür ömür boyu susarsın haydı yarın hayırlısı:dance:

erhank98

erhank98

Üye
ama kız bana göre gerçekten çok aşırı derecede güzel ve seviyorum onu kaybetmekten bi hata yapmaktan korkuyorum
ya be kardeşim :D neyini kaybedicen zaten tanımıyorsun :) hadi kolay gelsin yarın iyi haberleri bekliyoruz.

Invoke

Invoke

Üye
Kaybetmek mi? Zaten sahip değilsin ki. Kısacası kaybedecek bir şeyin yok, yapıştır gitsin.

Hasand.

Hasand.

Üye
kendine guvenırsen gerisi vız gıder tırs gelır . soylemezsen o sevgı ıcınde büyür ömür boyu susarsın haydı yarın hayırlısı:dance:

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Neler gördüm ben yanındaki barzo kız adriana lima gibi işte orda anladımki tipte değil iş biraz özgüven ağız laf hallediyo
bende görüyorum oylelerini ama onların ortamı falan oluyo bende oda yok
Kaybetmek mi? Zaten sahip değilsin ki. Kısacası kaybedecek bir şeyin yok, yapıştır gitsin.
aslında doğru
teşekkürler
ya be kardeşim :D neyini kaybedicen zaten tanımıyorsun :) hadi kolay gelsin yarın iyi haberleri bekliyoruz.
of yav ezmese bari beni

Invoke

Invoke

Üye
ezdirmezsen, ezemez.

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
ezdirmezsen, ezemez.
ezmek derken yani tipine hiç bakmadinmi ben senle niye çıkayım falan derse arkadaşlarının yanında, veya zaten ben buna arkadaşlarının yanında bi gelirmisin bişey dicem dicem hayır gelmem derse rezil olurum

Invoke

Invoke

Üye
ezmek derken yani tipine hiç bakmadinmi ben senle niye çıkayım falan derse arkadaşlarının yanında, veya zaten ben buna arkadaşlarının yanında bi gelirmisin bişey dicem dicem hayır gelmem derse rezil olurum

Yalnız yakala.Tenhada kıstır (!) :blink:

ümran

Üye
ah şu kızlar yokmu :cigara:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579

1996yb

Üye
Morelini bozmak istemem ama benim bir lafım vardır bu devirde ya tipin olcak yada paran bu 2 si olmassa yaşama bile yani bu devirde malesef bir tipe ve olmassa paraya bakıyorlar bazıları topal bazıları hasta ama parası var gine kız bulur veya adamda para yoktur ama 1984 arnold schwarzenegger tipi vardır yanında 2 3 kız bulursun acı ama gerçek diyerleri paso fiso

• Beğen
Tepkiler: phasan

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
Bekle beni yarın geliyorum Ayşegül!!

zombaka

zombaka

Üye
Bu sitedeki liselilerin çoğu karı kız peşinde derslerinize bakın benim gibi sürünmeyın

Invoke

Invoke

Üye
Morelini bozmak istemem ama benim bir lafım vardır bu devirde ya tipin olcak yada paran bu 2 si olmassa yaşama bile yani bu devirde malesef bir tipe ve olmassa paraya bakıyorlar bazıları topal bazıları hasta ama parası var gine kız bulur veya adamda para yoktur ama 1984 arnold schwarzenegger tipi vardır yanında 2 3 kız bulursun acı ama gerçek diyerleri paso fiso

la ne alaka ya, sokakta görüyoruz. Adam bir şeye benzemiyor, tipinden belli parası da yok, yanlarında ne kızlar oluyor. Demek o işler öyle olmuyormuş.

zombaka

zombaka

Üye
Tecrübe ile sabit ne kadar seversen sev para olmayınca bi yerde patlak veriyor

1996yb

Üye
Ya arkadaşlarım davulun sesi uzaktan iyi gelirmiş yukarda biri tipsisin yanında ne kızlar var diyor onlar yalan en fazla 1 yıl sürer onları salla biz neler neler gördük

Pealon Jan Teor

Üye
    Konu Sahibi
of dün okula gelmedi söyleyemedim yarın inşallah söyleyebilirim

Joker.

Joker.

Üye
Şu anda tanıdığın bir çok kişiyi önceden hiç tanımıyordun unutma ,alt tarafı yeni birisi ile tanışacaksın , bence korkmana hiç gerek yok sakin olman yeterli denilebilir ama doğal olmaya dikkat et.