Sesinizi Asıl Buna Çıkarın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Sesinizi Asıl Buna Çıkarın
http://www.maxicep.com/site-hakkinda/symbian-kategorilerindeki-genel-duzenleme-hakkinda-bilgi-786316.html

Symbian bölümünü tüm sürümleri aynıymış gibi daracık bir alana sıkıştırdılar. Keyfi olarak sırf symbian desteği bitti diye saçma sapan icraatlara girişiyor forum yönetimi. Resmen en kalabalık bölümler olan destek ve genel symbian forumları alt forum yapıldı.

• Beğen
Tepkiler: nokia 808

asigsasi

asigsasi

Üye
evet arkadaşlar bölümümüzü iyice daralttılar site hakkındaki konuya lütfen eski haline gelmesi için mesaj yazın

• Beğen
Tepkiler: nokia 808
asrabi

asrabi

Üye
Yakında silinir bile bu bölüm

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar eğer buna dur demezseniz yakın zamanda symbian bölümleri varolan tüm canlılığını yitirecek. Sesinizi duyurun.

- - - Eklendi - - -

Symbian bölümleri ve üyeler hiçe sayılıyor.

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
+1 ...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Prime kardeşim haklı ancak şöyle bakarsak da böyle daha düzenli olmuş gibi ve Symbian sistemini de en üst kısma taşımışlar diğer sistemlere göre.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
asigsasi

asigsasi

Üye
üstte olsa ne olur eski yeri de gayet iyiy di böylesine bi küçültmeye gerek yoktu

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Maxicep'i bugunlere getiren Symbian'a gosterilen bu vefasizlik karsisinda tepkimi 2005 yilindan bu yana devam ettirdigim uyeligimin silinmesi talebi ile gostermeye karar verdim. En kisa surede bu talebimi site yonetimine bildirecegim, bu mesajimi okuyan moderator arkadaslarimda bunu bir talep olarak degerlendirip isleme alabilirler. Ayrica yaptigim paylasimlarinda (ufak tefek te olsa) silinmesini istiyecegim.

Nokia'nin yaptigini Maxicep yapmamaliydi :(

• Beğen
Tepkiler: gardi ve MertcaN9

-Kazuva-

Üye
en azından belleyi ayırsalar yeter

asigsasi

asigsasi

Üye
niye sadece belleyi ayırıyor lar her biri ayrı bi sistem ve eskisi gibi kendine özgü olması gerekir

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

-Kazuva-

Üye
Maxicep'i bugunlere getiren Symbian'a gosterilen bu vefasizlik karsisinda tepkimi 2005 yilindan bu yana devam ettirdigim uyeligimin silinmesi talebi ile gostermeye karar verdim. En kisa surede bu talebimi site yonetimine bildirecegim, bu mesajimi okuyan moderator arkadaslarimda bunu bir talep olarak degerlendirip isleme alabilirler. Ayrica yaptigim paylasimlarinda (ufak tefek te olsa) silinmesini istiyecegim.

Nokia'nin yaptigini Maxicep yapmamaliydi :(

aynen haklısın maxicep i bu günlere getiren symbian dır symbian olmasaydı maxicep te olmazdı

rapman

rapman

Üye
Tam yerinde bir karar, hatta geç kalmış bir karar. Symbian'ı Nokia bitirdi Maxicep mi kurtaracak ? Fazla dağınıktı bölümler s60v1 s60v2 falan. Belki hala kullanan var fakat eskidi ve bitti artık Symbian ölmeye yüz tuttu.

hikmet366

hikmet366

Üye
Yapacak Bir Şeyimiz Yoq Rafa Kaldırıyorlar Bizi :bilmm

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar buraya tepkinizi yazmak yerine linkini verdiğim konuya yazın. Geç bile kalındı diyen birisi var o konuda. Hiçe sayılıyor symbian kullanıcıları tepkinizi o konuda verin. Bunu sadece bilgilendirme amaçlı açtım.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve tipo2000
catdog136

catdog136

Üye
yapılan bu forumu bu kadar üst düzey ve popüler olmasını sağlayan bir işletim sistemine hakarettir, eğer yakında forum eski düzenine dönmezse bende forumu bırakırım.. Yazık, çok yazık..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence de eski hali daya iyidi..siteye girer girmez symbian^3 sağ tık ile genel,yazılım destek cihaz destek bölümlerini açıyordum..ama buna da alışırız.umarım symbian'ın şu anki durumu göz önünde bulundurularak yapılan bir değişiklik değildir bu..

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Tam yerinde bir karar, hatta geç kalmış bir karar. Symbian'ı Nokia bitirdi Maxicep mi kurtaracak ? Fazla dağınıktı bölümler s60v1 s60v2 falan. Belki hala kullanan var fakat eskidi ve bitti artık Symbian ölmeye yüz tuttu.

ne saçmalıyorsun ya? Forumun en aktif bölümünü yok ediyorlar sen daha hala yok öldü bitti.

s60v5 s^3 çok yoğun bölümler bunların ayrı ayrı android gibi anasayfada olması lazım.

- - - Eklendi - - -

bence de eski hali daya iyidi..siteye girer girmez symbian^3 sağ tık ile genel,yazılım destek cihaz destek bölümlerini açıyordum..ama buna da alışırız.umarım symbian'ın şu anki durumu göz önünde bulundurularak yapılan bir değişiklik değildir bu..

alışırız değil, beğenmediysen eski hakine dönmesini iste. Forum icraatlarını sorgulamaktan bu kadar korkmayın.

asigsasi

asigsasi

Üye

öyle düşünüyorsun da aktifliği de düşürecek bu tavır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt