Servis Kullanılamıyor.!!

Sponsorlu Bağlantılar

funk-c

Üye
    Konu Sahibi
Servis Kullanılamıyor.!!
Servis Kullanılamıyor hatası alıyorum hangi siteye girersem giriyim 2-3 sn sonra servis kullamılamıyor hatsı geliyor telff samsung star (GT-S5233A)..en yapmam gerek???

SamsungStarrr

SamsungStarrr

Üye
500 ara wap ayarlarını al

funk-c

Üye
    Konu Sahibi
işlem gerçekleştirilemiyor dedi...???!!

--------------- Ekleme ---------------

yardı medecek yok mu??

SamsungStarrr

SamsungStarrr

Üye
tam olarak naptın da islem gerkceklesmiyor dedi.. almadınmı wap ayarları

funk-c

Üye
    Konu Sahibi
alamadım!!.aradım 500'ü işte telf ayarlı için 4 e basın dedi batım sonra gprs wap için dedi 1 e basın bastım sonra işlem gerçekleştirilemiyor dedi..

^^Positive^^

Üye
Servis Kullanılamıyor hatası alıyorum hangi siteye girersem giriyim 2-3 sn sonra servis kullamılamıyor hatsı geliyor telff samsung star (GT-S5233A)..en yapmam gerek???

Servis ayarları yapılı mı?

^^Positive^^

Üye

Bu linke Tıkla Telefon Modelini Seç Ayarları Yap....

funk-c

Üye
    Konu Sahibi
samsung star yok ki orda....

^^Positive^^

Üye
GT-S5233 modeli var...

funk-c

Üye
    Konu Sahibi
yok olmuyo nedense ayarı kaç defa yaptım ama hala servis kullanılamıyor hatası alıyorum...

ReDKiD38

Üye
avea orta derecede hem uygun hemde cekim gücü vodafoneden daha ii ama turkcelle yetisemez :D

^^Positive^^

Üye
online işlemlere gir.. şifreni *952# tuşlayarak alabilirsin..
telefon ayarları bölümünde görülen telefon marka modeli.. senin ayar almaya çalıştığın cihaz mı bak..
cihazını online görmüyor olabilir.. yada ayar istediğin cihazın ayarları sisteme yüklü olmayabilir..

funk-c

Üye
    Konu Sahibi
başka bir avea sim kart taktım ordan girdi ama benim sim karttan girmiyo neden olabilir??

funk-c

Üye
    Konu Sahibi
bide eğer internet aktif halde değilse nasıl açtırabilrim?Fakat telefodna mavi E harfi var ama yinede girmiyor..

barpolla

Üye
bendede avea ve samsung gt s5600 telefon var avea online işlemlerde bu model görünmüyor ve servis kullanılamıyor hatası alıyorum

repsool

repsool

Üye
asphalt 5 ı galaxy s daha once yukluyordum ancak şimdi 4002 hata kodu verıyor samsung aps ne yapmalıyım