Aynı sorun bende de var sybiansigned sitesi üzerinden cer olaylarını da denedim bi türlü başaramadım sanıyorum sanırım bahsi geçen program i550 ye uygun değil
nokia 6210 navigator de bu sertifika sorunu çözebilen var mı? HelloCarbide uygulaması çalışmıyor. çalışmıyor derken, açılıyor menu1 i seçiyorum soru soruyor, Yes diyorum ancak birşey değişmiyor. c\sys yine açılmıyor
bende e66 var .. daha önceden kurulumu eksiksiz yaptım hiç sorunsuz nokia maps vb. proları kurdum ve kullandım.. dün yeni yasılım olduğunu öğrenince bi yazılım attım.. hellocarbid ve explore yine kurdum fakat hellokarbid açılmıyor yani menu1 e girmiyor tekrar format attım yine olmadı yardım lütfen eski sürüme geçme falan gibi bir şans varmı acaba..
Arkadaşlar Bende Nokia 6210 navigator var burda okudularıma göre benim cihaz için OS9.3 Cihazlar (FP2) içinde ama onlarla ilgili programları bulamıyorum. Buradaki anlatılanları yapmama rağmen Sys dosyası aktif olmadı (Görememe rağma içeriğine giremiyorum) bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Benim telefona uygun doayları nereden bulabilirim.
Teşekkürler
Arkadaşlar Bende Nokia 6210 navigator var burda okudularıma göre benim cihaz için OS9.3 Cihazlar (FP2) içinde ama onlarla ilgili programları bulamıyorum. Buradaki anlatılanları yapmama rağmen Sys dosyası aktif olmadı (Görememe rağma içeriğine giremiyorum) bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Benim telefona uygun doayları nereden bulabilirim.
Teşekkürler
arkadaşlar gizli dosyalarını evet yaptım ama genede Cys yok.cıkmıyor.cache data predic video_config var.
bide bu installserver.exe yi nasıl atıcam pc ye indirip rardan cıkardım bt ile yolladım tele ama desteklenmiyor diyor.