Sertifikasız Program yükleme-install Server (yeni modeller eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesbul

Mesbul

Üye
Çooook Teşekkürler:sukur:. Hiç bir sorunla karşılaşmadan(elektrik kesintisi hariç:vur) Kurtuldum şu sertifika sorunlarından. Denedim ve ilk seferde oldu. Artık hiçbir sorunum yok:yuru:pro:

hüseyin2006

Üye
arkadaşlar ben daha önce yaptım oldu ama tele hard format atım giti hepsi yeniden yaptım rar dosyasını xplore ile açıp bin klasörüne çıkardım restart yaptım tam program yüklerken kendini restart ediyo telefon.neden oluyo anlamadım rar dosyasından pc de çıkarıp tele atsam düzelir mi yardımlarınızı bekliyorum

demirriza

Üye
sagol emegıne saglık sen ve senın gıbıler olmasa bızım telefonlar hala surunuru :oke:

serhat_55

Üye
allah razı olsun çok saolun

yarbay21

Üye
kardeş allah razı olsun çok işime yaradı yanlız bi sorum olacak telefona kurduğumuz programları silebilirmiyiz?

quixoticbhttn

Üye
Ne zamandır uğraşıyordum ve yapamıyordum meğerse diğer topicteki instalserver.exe e51 e uymuyormuş. Tamda telefonumdan soğuyordum. Çok teşekkürler arkadaşlar....

hjkhjkhjkh

Üye
Valla bu yüzden telefonu satacaktım cok ise yaradı ama bi sorum olacak dediklerini aynen yaptım
Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager MaxiPDA bu baslıktaki gibi RootSign v1.0 ile sertifikalandırarak telde acıyorum fakat installserver exe yi c/sys/bin e attığım halde sertifikalandırılmadan acılmıyor telefonum n80 bilgilendirirsen cok sevinirim

alex___2

Üye
aqrkadaşlar ben daha 2-3 gün oldu N95 8GB aldım ancak pocketquran, repligo2.0 ı risale yüklemeye çalıştım ama yükleme yapmıyor uygulama desteklenmiyor diyor. elifba_s60 ı yükledim, yardımcı olursanız sevinirim

efertem

Üye
samsung i450 için (sym 9,2) var mı bu programdan. Hiçbirşey yükleyemedim. divx player hariç. nedense onda sorn çıkarmadı ve filmleri izlemek mümkün. Oysa kendi üzerinde yüklü gelen real player ile mp4 açınca 10 sn sonra bilgisayar restart yapıyor. Bunun nedeni de sertifika mı?

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
ferret kardeşim çok teşekkürler ...çok yakında türkçe paylaşıma 9.1 ile başlıcam..

necro83

Üye
Geçmiş olsun ki n95 versiyon 30.0.015 yükleyince artık çalışmıyor. Sign olayı kalkmıştır(Kötü açıdan). Yani isterseniz .cer sahibi olun isterseniz installer.exe sys/bin de olsun program yüklenmiyor. Sadece bende var sandım ama artık böyle olduğunu öğrendim. Bununda çaresi bulunur ama ozamana kadar update etmeyi birdaha düşünün. Bu arada bir yolu var oda a girip online sign etmek ki bu yöntemin çalışması için programın UID si ile sizin mail adresinizin aynı olması lazım. Yani ancak sis dosyasını bilgisayarda parçalayıp UID den mail değiştirmek ki herkezin yapabileceğini sanmıyorum. Yeni installer.exe ler görmek dileğiyle.

30.0.015 versiyon farkları:
menu görünümünde menu ikonu yeniden gelmiş.
daha hızlı açılıyor
kendinden rotate-me var
bekleme ekranında ise çevrimci paylaşım ikonu gelmiş wlan ın altına.
ben başka bir fark göremedim.

Update etmeden önce düşünün...

RealGangsta

Üye
os 9.3 için dosyalar yok :S

guest1212

guest1212

Üye
önceden unsigned programları yuklerken sertifika hatası diyordu artık dosya bozuk diyor

linkinmetin

Üye
" installserver.exe yi "C:\sys\bin" klasörüne kopyalayın " diye yazı war.

nokia e65i kullanıyorum. xploreden girince böyle birşey görünmüyor. secman'daki ayrıntılarıda yapıyorum. başka ne gibi sorun olabilir arkadaşlar ... yardımlarınızı bekliyorum

vatozz

vatozz

Üye
" installserver.exe yi "C:\sys\bin" klasörüne kopyalayın " diye yazı war.

nokia e65i kullanıyorum. xploreden girince böyle birşey görünmüyor. secman'daki ayrıntılarıda yapıyorum. başka ne gibi sorun olabilir arkadaşlar ... yardımlarınızı bekliyorum

Ferret arkadaşımız oraya not düşmüz zaten xplore nin ayarlardan girip gizli dosyaları göster diyeceksin ozaman görürürsün sys dosyasını

delgado_20

Üye
ınstallserver.exe yi kopyalıyorum c sys binin içine girdiğimde yapıştır yok yardımcı olunn lütfenn...!!!!
çook teşekkür ederim

OSMAN_BEDIR87

OSMAN_BEDIR87

Üye
ınstallserver.exe yi kopyalıyorum c sys binin içine girdiğimde yapıştır yok yardımcı olunn lütfenn...!!!!
çook teşekkür ederim

bin klasörünün üzerine gel joistik in orta tuşuna bas

linüx

Üye
:megafon:sorun cozuldu eline saglık

digichaos

Üye
samsung i8510 için varmı arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt