Sertifikasız-Flashsız En Basit ve Sorunsuz Hackleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buldog

buldog

Üye
E51 v410.34.001 denendi super çalışıyor teşekkürler

arkadaşım aylardır arayıp bulamadığım sertifika sorunuma çözüm buldun ALLAH razı olsun senden kardeşim.5800 a V60 güncellemesi yapmıştım ve Ndrıve V3..18 i kuramamıştım.Sayende Ndrıve V10 u kurdum.Sağolasın.Fakat ufak bir detay var belki sadece 5800 dadır bu özellik Unsigned dosyalarını veya uygulamalarını kurmadan önce telefona yüklediğimiz ROMPatcher Plus uygulamasında İnstal Server RP ile Open4All RP+ dosyalarının üzerine tıklayıp başındaki sembollerin yeşil olmasını sağlamamız gerekiyor.Yoksa hata veriyor.Acizane benim tespitim tekrar ediyorum bana tekrar Ndrıve yi kazandırdığın için ALLAH razı olsun.Emeğine sağlık Sevgili kardeşim.

ahmet oylu

Üye
süper e5 071.003 işe yaradı saolasın =))

isofikq

isofikq

Üye
vay kardeşim allah razı olsun yaa yeminle o kadar sevindim ki :aha: N86 da çalışıyor !!!

isik saffar

Üye
super E5 ver.71.0.03 cali$ti saolasin :alkis

malatyalı_44

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaşlar

megamen55

Üye
telefonum 6220 classic nokia kardeşim ALLAH ne muradın varsa versin eline emegine saglık yaptım oldu çook çook saol..

kayıpsahil

Üye
n 79 da işe yaradı çok teşekkürler kardeşim

speedygs

Üye
RomPatcherPlus_3.1 yükleme aşamasında sertifika istiyor sertifika alınca zaten senin yöntemin bir anlamı kalmıyor traş

philo

Üye
abicim teşekkür ederim ellerin dert görmesin 6220c de soununda ise yarayan bir teknik çıktı ve son derece pratik tekrar sağol bunun ardından bide hellox kursam iyi mi olur gereksizmi olur dersin

ak42

ak42

Üye
teşekkurler dostum bi deneyim

malatyalı_44

Üye
    Konu Sahibi

m.yasar-1903

Üye
çok sağolasın

tusubasa

Üye
dedim gibi her zaman her telefon hacklenir ama bunları başarmak için çalışmak lazım bu yöntem en güzel olanı :) 5800 v40 5230 v40 c5 hacklendi tşkler

pervasiz

Üye
kardeş çok sağol.kolay bir şekilde hecledim.tel n95

sener85

Üye
ben 5800 denedim çalıştı süpersin dostum halen bir program denemedim ama denersem yazarım çok sağolun elinize klunuza sağlık

agusilememo

agusilememo

Üye
Nokia e5 son sürüm, dediklerini uyguladım ve çok teşekkürler kardeş.

memolim83

memolim83

Üye
n96 da son sürüm de oldu sağol

samurai jack65

samurai jack65

Üye
arkadaş gerçekten muhteşem bir şey nokıa e55 ve n95 ikisindede işe yaradı çok sağol

aslanrecep

Üye
e71 v500.21.009 da olmuyor

selmans

selmans

Üye
ellerine sağlık kardeş e55 telefonda denedim çalıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt