Sertifikasız-Flashsız En Basit ve Sorunsuz Hackleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhtar4878

Üye
e65 daha önce hellocarbide le hacklemiştim bikaç ay önce cahillik sebebiyle versiyon güncelledim.bidaha da hack yapamadım.ve kardeşim helali hoş olsun ellerinden öperim.yani ne desem azdır azdaha kalsın telefonu yarı fiyatına satacak kadar oldum.ALLAH(c.c) senden razı olsun

• Beğen
Tepkiler: musti_candan

max_tree

max_tree

Üye
eyvAllah kardeş ya kaç haftadır şu sertifika sorununu çözmeye çalışıyordum şimdi tamamdır sorun çözüldü :) telefonum nokia 5730 xpress music 200.12.87 son sürüm yani ;) ne güzel düzelmişti ama tekrardan yine aynı sorunu vermeye başladı acaba nedeni nedir anlayamadım :(

dingil34,5

dingil34,5

Üye
bende c5-00 var ama ne yolu denediysem de hackleyemedim yardım edin lütfen bunu da wifi olmadığı için normal internet seçiyorum şifre girmeden ok diyemiyorum olmuyor :(

malatyalı_44

Üye
    Konu Sahibi
Eklentiden RomPatcherPlus_3.1.sisx uygulamasını yükleyin. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.

----------Eklendi @ 23:33:57 ---------- Yazıldı @ 23:33:41 ----------

eyvAllah kardeş ya kaç haftadır şu sertifika sorununu çözmeye çalışıyordum şimdi tamamdır sorun çözüldü :) telefonum nokia 5730 xpress music 200.12.87 son sürüm yani ;) ne güzel düzelmişti ama tekrardan yine aynı sorunu vermeye başladı acaba nedeni nedir anlayamadım :(
Eklentiden RomPatcherPlus_3.1.sisx uygulamasını yükleyin. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.

nalbantt

Üye
e52 de denedim olmadı sertifika hatası veriyor uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor çözüm varmı

saloflow

Üye
benim tel e55 işlem başarılı hack sorunsuz emeğine sağlık

canavar149

canavar149

Üye
çok teşekkürler arkadaşım. telefonum E72-1, versiyon: 071.004 sorunsuz bir şekilde çalıştı :D ellerine sağlık

majesteeee

majesteeee

Üye
mobil ile bağlanıyorum birşey anlamıyorum ya biri yardım edermi acaba

asigenc16

asigenc16

Üye
5800 xm de denedim oldu çok saol kardeşim Allah razı olsun

hamitb1

Üye
E65(version v4.0633.74.00) 'te işe yaradı bilginize...paylaşım için teşekkürler...
+++gerekli installserver.exe dosyasını telefonda C:\sys\bin\ klasörünün içine atmayı unutmayın
bu dosyaları linkten edinebilirsiniz.

barisclermont

barisclermont

Üye
C7 - V22.014 anna. Tek kelimeyle muhtesem. Flash riskine girmeden, sertifika için çinlilerle ugrasmadan hacklendi. Ellerin dert görmesin.

• Beğen
Tepkiler: gawatar
-ORKA-

-ORKA-

Üye
teşekkür ederim arkadaşım

qaraaslan

Üye
bütün işlemleri aynen yaptım telefonu (navigator) kapatıp açtım ilk işim coreplayer yüklemek oldu. peogram sertifika hatası verdi :( sonra RomPatcherPlus p programını açıp kapattım ve tekrar denedim sorunsuz yüklendi :) emeğine sağlık ...

yasinnn03

yasinnn03

Üye
super 6120 c de calıstı ama instalserver atmak zorunda kaldım c/sys/bin klosorune baska turlu olmadı sagolasın

hamitb1

Üye
beyler ınstallerserver kırmızı oluyor open4all ise yeşil. bu installerserveri nasıl halledebilirim
halledebildinmi bilmiyorum ama;
+++gerekli installserver.exe dosyasını telefonda C:\sys\bin\ klasörünün içine atmayı unutmayın
bu dosyaları linkten edinebilirsiniz.(dosyayı kendim upload ettim)

mfdn

mfdn

Üye
tel n95 v31 anlatım ve programlar harika.tek kelimeyle mükemmelsin başta umu biraz uğraştırdı ama sonunda hacklendi teşekkürler

dexterdex

Üye
dostum elin dert görmesin. n95 8gb sorunsuz hacklendi.

tranquility

Üye
5800 s60v60 da sorunsuz çalıştı ellerine sağlık:):oke::oke::oke:

azungur1

Üye
n96 da çalışmadı. Yardım lütfen

gunayka

Üye
E51 v410.34.001 denendi super çalışıyor teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt