Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
kardeş ama bu sisx dosyası ve dolayısıyla bnm 6630 okumuyor :(

santorsawyer

santorsawyer

Üye
evet herseyi eksiksiz yapmama ragmen n95 8 gb ta calismiyor bilginize. suana kadar verilen herseyi denedim ama malesef olmuyor. yinede sertifikayi asamiyor ne halttir bu ya arkadar telefona parasini vermisim sanane be adam sertifikadan gicik ve abest bi is yaw.

Scudrox

Scudrox

Üye
Çok teşekkürler Ferret. DATTEBAYOO ( sen anladın ;) )

ilhancicekci

Üye
bnde samsung i450 symbian s60 yuklu ama sertifika hatası veriyor programı yuklerken.ne yapmam gerekiyor?

Abbasia

Üye
ya arkadaslar ben becerdım de bıde aramayı sonlandırdımı menulerden cıkmıyo vallah 2 gun ugrastım ama yaptım sonunda ama aramayı bıtırıyo arama yaptıgınız yerde kalıyo eksık yapılmöıs ama bunada sukur:)

ahmet9364

ahmet9364

Üye
teşekkür ederm ellerine sağlık

ugorur

Üye
ı love you

ccasperr

Üye
ya herseyi yaptim n73 war bende instaleri attim bin icine fakat x plore i actigimda hala 3 sn beklio unsigned dio

bocek42

Üye
yukarıda yazılanları uyguladım fakat rootsıgn sonunda certıfıka ıle ılgılı hata verıyor:(

spawnn

spawnn

Üye
Eline emeğine sağlık saol.

kartal076

kartal076

Üye
ben şu yazmıyo

--------------- Ekleme ---------------

asii genç

asii genç

Üye
Herşey nete bağlanmak içindi ama malesef GNUBOX.RootSiGNED bu programı yaptı ama gene sertifika kısıtlı diyor:(

vatozz

vatozz

Üye

Orda ne yazıyoki zaten anlamadım rar dan indirdiğin dosyanın içinde rootsing diye pro var onu signed yapacağın dosyayı seç rootsing e bas dosyanın bulunduğu yerde oluşuşacaktır zaten

mesutho

Üye
Root sign faıled hakkında
arkadaşlar vista kullananlarda bu hata çıkıyor. Aslında çözümü çok basitmiş. Sadece root sign dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır deyin. Programı o şekilde çalıştırırsanız hata vermiyor. Deneyin bi :)

turati

Üye
sayın ferret.senin vermiş olduğun konu ve başlık üzerine denediğim ve yükleyemediğim uygulamaları çok güzel bir şekilde yükleyebiliyordum.taki N95 için verilen V.30.0.015 cıhaz yazılımını yükleyene kadar.şimdi cıhaz hiç bir uygulamayı kabul etmiyor (tabiki sertifika isteyenleri)yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.

minti43

Üye
Arkadasım BİNPDA Security MAnager'a portları arattıgımda bulamıyor... hadi belki bulur orasını bilmiyorumda... program kilitleniyor... ctrl+alt+del yaptıgımda bile kapatamıyorum programı... orayı gecebilsem belkide yukleyecegim.... neden olabilir? elle yuklemeyide denedim... port9 dan buldu bnm telefonumu fakat yine aynı şey oldu ve Binpda kilitlendi.... nedendir acaba? Yardım....
Telefon Nokia XpressMusic5700

arkadaslar bendede aynı sorun vardı ve 3 gün ugrastım bunu yapabilmek için telefona belki 5 defa format attım .. 3 tane bilgisayarda denedim ... söyle bi sorun cıktı ve kafayı yedim .. :)) .. ben sorunu şöyle geçtim.. öncellikle uygun olan trk yükledikden sonra eger seçili port baglanmıyorsa bu program üstünden port 1 den baslayarak baglanan kadar deneyin .. mesela bende bilgisayar n82 usb portunu 3 gösteriyor ama program bu portu deneyince baglanmadı .. fakat trk üstünden 1 nolu portu seçince baglandı .. ... sizdede mutlaka dogru port cıkacaktır .. fakat secman programını yüklerken bilgisayardaki portu secmeniz gerekiyor .. yani bende 3 nolu portla yükledim... umarım sizdede işe yarar...

revo09

Üye
ya arkadaşlar herşey tamam da bu rootsign olayı olmuyo aşağıdaki hata alıyorum sürekli :S

vatozz

vatozz

Üye
ya arkadaşlar herşey tamam da bu rootsign olayı olmuyo aşağıdaki hata alıyorum sürekli :S

Vista kulanıyosan Sadece root sign dosyasına sağ tıklayıp ve yönetici olarak çalıştır deyip. Programı o şekilde çalıştırırsan hata vermiyor. Dene bi :) vista değilse bilemicem

revo09

Üye
hocam helal olsun valla.. süpersin:).. işte bu..artık işe yarıyoooorrrr.....

çok teşkkür ederim:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
sayın ferret.senin vermiş olduğun konu ve başlık üzerine denediğim ve yükleyemediğim uygulamaları çok güzel bir şekilde yükleyebiliyordum.taki N95 için verilen V.30.0.015 cıhaz yazılımını yükleyene kadar.şimdi cıhaz hiç bir uygulamayı kabul etmiyor (tabiki sertifika isteyenleri)yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.

yukarıda arkadaşımızda demiş, n95 v30.0.15 versiyondaki telefonlara olmuyo bunu bir çözüm bulunbilirmi:agla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt